Meizu Zero modelinde fiziksel bir tuş yok

MWC 2019 içerisinde damga vurmayı başaran telefonlar hiç bir şekilde şüphe olmadan katlanabilir özelliğe sahip modeller oldu.

Meizu Zero modelinde fiziksel bir tuş yok


MWC 2019 içerisinde damga vurmayı başaran telefonlar hiç bir şekilde şüphe olmadan katlanabilir özelliğe sahip modeller oldu. İlk önce Samsung şirketi, daha sonrasında ise Huawei  şirketi katlanabilir özelliğe sahip telefonları ile birlikte bütün dikkatleri üstlerine çekmiş oldu. Fakat bir tane daha telefon varki tabiri caiz ise bu telefonların aralarında adeta kaynadı; o model ise Meizu Zero. Meziu şirketinin bu telefonu üzerinde herhangi bir şekilde tuş ile birlikte şarj giriş yeri, hoparlör ızgarası  veyahut bir delik yer almıyor.

Meizu’nun şirketinin bu telefonun fazla  bir şekilde dikkat çekememesinin nedeni ise kendi standının bulunmamasından kaynaklanmakta olabilir. Telefon aslında  kendi markasının standının kullanılmasının yerine işlemcisini kullanmakta olduğu Qualcomm şirketinin standı üzerinde yer almaktaydı.

Telefon modeli, tasarım açısından fazlasıyla hoş bir durumda olsa bile herhangi bir  şekilde girişinin yer almaması günlük kullanımı biraz zorlaştırabilir. Bütün bunların yanında herhangi bir şekilde  zorluk yaşanmaması amacıyla cihazın kablosuz bir şekilde dosya transferi konusunda ve kablosuz şarj olma esnasında fazlasıyla hızlı bir durumda olması gerekli.

Telefonun kongre esnasında çekilmiş olan resminde, arka kısmında yer alan kameraların halen tamamlanmamış olduğu da görülmekte. Dolayısı ile bu telefon, MWC kapsamında kullanıcılara açık bir şekilde sunulmuş olsa bile halen raflar üzerindeki yerini alabilecek kadar hazır bir durumda olmayabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.