Erol Bulut'u bu şekilde duyurdular

37 yaşındayken yeşil sahalara veda etmiş olan Erol Bulut, A lisansta antrenörlük diplomasının hemen sonrasında Pro-Lisans alıp futbol yaşantısını teknik adam şeklinde devam ettirmeyi istemişti..

Erol Bulut'u bu şekilde duyurdular


37 yaşındayken yeşil sahalara veda etmiş olan Erol Bulut, A lisansta antrenörlük diplomasının hemen sonrasında Pro-Lisans alıp futbol yaşantısını teknik adam şeklinde devam ettirmeyi istemişti..

Bulut, futbolculuktan sonra antrenörlükle ilgili kariyerine 24 Ekim 2012 tarihi içerisinde Kartalspor'da başlamıştı. Daha sonrasında ise Elazığspor ile birlikte Başakşehir'de antrenör pozisyonunda görev yapmış olan Erol Bulut, Abdullah Avcı'nın en fazla güvenmiş olduğu isim oldu.

26 Eyül 2017 senesinin itibariyle Yeni Malatyaspor'da 1. adam şeklinde göreve gelmiş olan genç teknik adam, burda da kısa zaman içinde sistemini oturtmayı başardı. Başarılı bir sezon geçirmiş olan Bulut, kısa zaman içinde Avrupa'nında dikkatini çekmiş oldu. En son ise kendisi hakkında çok önemli bir iddia çıkmış oldu

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde göstermiş olduğu başarılardan sonra İtalya yolunu tutmuş olan teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim 2000 ila 2001 sezonu içinde Fiorentina'nın başına gelmişti. Aradan geçmiş olan 19 senenin aranın sonrasında İtalyan takımın başına tekrar bir Türk'ün geçmiş olması gündemde.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübünün Teknik Direktörü görevinde bulunan Erol Bulut'la Fiorentina  çok ciddi bir biçimde ilgilenmekte. Mor Menekşeler içerisinde Stefano Pioli'nin yerine ise Türk teknik direktörlerden biri olan Erol Bulut'un ismi anılmakta. Fiorentina içerisinde işler hiç bir şekilde yolunda gitmezken, oynanmış olan son 7 maç içinde galibiyet yüzü görmeyi başaramadı. İtalyan ekibi içerisinde ise Erol Bulut sesleri yükselmeye başlamış durumda. Calciomercato içerisinde yer almış olan habere bakılır ise Erol Bulut'un ''çok iyi bir taktisyen'' olduğu bilgilerine yer verildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.