Yeni macbook modellerinin çıkışı 2021 senesine mi ertelendi?

Ünlü durumdaki Apple  şirketi analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo, bu senenin başlarında paylaşmış olduğu raporda Apple şirketinin yakın bir zamanda gün yüzüne çıkartacak olduğu ürünleriyle alakalı planlarını net olarak açıklamıştı.

Yeni macbook modellerinin çıkışı 2021 senesine mi ertelendi?


Ünlü durumdaki Apple  şirketi analistlerinden biri olan Ming-Chi Kuo, bu senenin başlarında paylaşmış olduğu raporda Apple şirketinin yakın bir zamanda gün yüzüne çıkartacak olduğu ürünleriyle alakalı planlarını net olarak açıklamıştı. Son paylaşmış olduğu raporda Apple şirketinin yeni ürünleriyle alakalı plan değişikliğine gitmiş olduğunu açıklayan Kuo, özellikle de MacBook Pro isimli serisinin  çok ciddi bir erteleme almış olduğunu ifade etti.

Macrumors'un aktarmış olduğu bilgiye bakılır ise Kuo, Apple şirketinin yeni 16 inç özelliğine sahip ekranı bulunan MacBook Pro modelinin 2020 senesi veya 2021 senesine ertelenmiş olduğu iddia edilmekte. Kuo, yeni  gelecek MacBook Pro tasarımının 15 ila 17 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak geleceği ifade edilirken 32 GB'lik bir RAM kapasitesine sahip 13 inç büyüklüğüne sahip bir MacBook Pro modeli gelebilecek olduğunu da ilave etti.

Tekrar Ming-Chi Kuo’ya bakılır ise Apple şirketi, 2020 senesinin son çeyreği veyahut 2021 senesinin ilk çeyreği içerisinde 10 inç  büyüklüğü veyahut 12 inç büyüklüğündeki yeni bir iPad Pro modeli tanıtmış olacak. Yeni 6K çözünürlüğüne sahip olan 31.6 inç büyüklüğündeki ekranında bu sene içinde piyasaya sürülecek olması beklenmekte. Gelişmiş  durumdaki bir görüntü kalitesine sahip olabilecek bu  bahsi geçen cihazın 2. veyahut 3. çeyrekte duyurulacak olması konusunda da beklenti var.

Apple şirketinin MacBook Pro ile ilgili modellerini erteleyecek olmasının en büyük sebebi, mevcut durumdaki MacBook Pro modellerinin tasarımı konusundaki çok ciddi problemler. Özellikle  de klavyesinin tasarımı, kullanıcılar tarafından çok daha fazla eleştiriliyor ve Apple şirketinin aynı klavye tasarımı bulunan daha çok ürün piyasaya çıkartmasının Apple şirketi yönünden işleri daha fazla kötüleştirilecek olduğu da düşünülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.