Fenerbahçe bütün ümitlerini tüketmiş durumda

Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig'in 32. haftası içerisinde Demir Grup Sivasspor kulübüyle kozlarını paylaşmış oldu.

Fenerbahçe bütün ümitlerini tüketmiş durumda


Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig'in 32. haftası içerisinde Demir Grup Sivasspor kulübüyle kozlarını paylaşmış oldu. Lig üçüncülüğüyle alakalı yarışını devam ettiren iki takımın maçı üzerinde gülen taraf 2 - 1'lik skor sayesinde Sivasspor ekibi oldu. Bu skorla da Fenerbahçe Spor Kulübünün üçüncü olma konusunda bir şansı kalmadı.

Avrupa kupaları için katılma konusundaki yarışını aralıksız olarak devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü, Süper Lig'in 32. haftası içerisinde çok önemli bir maça çıkmış durumda. Fenerbahçe Spor Kulübü, Beşiktaş Spor Kulübü derbisinden önce 4 puan arkasında bulunduğu Demir Grup Sivasspor kulübünü konuk etmiş oldu. Söz konusu bu karşılaşmayı da hakem Ali Palabıyık yönetmiş oldu. Ülker Stadı içerisinde gerçekleşen bu müsabakayı 2 - 1'lik bir skor ile Sivas temsilcisi kazanmış oldu.
 
Sivasspor kulübüne galibiyeti getirmiş olan söz konusu golleri dokuzuncu dakika içerisinde penaltıdan Arouna Kone ve onun yanı sıra 44. dakika içerisinde Emre Kılınç ağlara gönderdi. Fenerbahçe Spor Kulübünün tek  bir golü de 27. dakika içerisinde Deniz Türüç'ün ayağından gelmiş oldu. Sivasspor kulübü 4 maçtan beri devam eden galibiyet hasretine son vererek 57 puan ile birlikte üçüncü sırada yer almayı başardı. Sıralama üzerinde ezeli rakibi Galatasaray Spor Kulübünün üstüne çıkma konusundaki şansı tepmiş olan Fenerbahçe Spor Kulübü ligin bitmesine sadece iki hafta zaman kalmışken 50 puan ile yedinci basamakta kalmış oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü üçüncü olma  konusundaki tüm umutlarını yitirmiş bir durumda..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.