Fenerbahçe ile alakalı müthiş bir iddia

Transfer ile ilgili çalışmalarına hiç bir şekilde ara vermeden devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü ile alakalı olarak 2 tane yeni iddia gelmiş oldu.

Fenerbahçe ile alakalı müthiş bir iddia


Transfer ile ilgili çalışmalarına hiç bir şekilde ara vermeden devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü ile alakalı olarak 2 tane yeni iddia gelmiş oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü takımın orta sahaya gerçekleştirmeyi planlamakta olduğu takviyeyle alakalı yıldız adları da listesine almış olduğu açık bir şekilde ifade edildi.

Almanya'nın basını, Kagawa ile alakalı halen resmi bir kanaldan Dortmund'a hiçbir şekilde teklif gelmemiş olduğu konusunda bir yazı yazdı.

Dortmund'un Japon maestronun elde kalması konusunda endişe etmekte olduğunu da açıkça duyurdu. Eski Beşiktaşlı olarak tanınan Fernandes'in de tecrübesi ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü'nün orta sahasını toparlayabilecek olduğu açık bir şekilde vurgulandı.

Portekiz asıllı yıldızla Galatasaray Spor Kulübü de çok fazla ilgilenmekte.

Diğer taraftan Palmeiras Kulübünden Raphael Veiga ile birlikte PSV Kulübünden Bart Ramselaar, Fiorentina Kulübünden Dabo ve de  Çin'den Renato Augusto ise Fenerbahçe Spor Kulübünün gündemi içerisinde yerlerini iyi bir şekilde  koruyor.

32 yaşında bulunan Fernandes ise, Lokomotiv forması ile birlikte lig içerisinde bu sezon çıktığı 15 tane maç içerisinde 3 tane gol, 3  tane asistlik performans sergilemiş oldu.

29 yaşında bulunan Kagawa ise Bundesliga'da yalnızca 2 tane maç içerisinde forma giyme şansı bulabildi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.