Fenerbahçe'nin sağına çok genç  bir aday

Süper Lig içerisinde tarihindeki en kötü dönemini geçirmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transferlerle alakalı çalışmalar bütün hızı ile aralıksız bir şekilde devam etmekte.

Fenerbahçe'nin sağına çok genç  bir aday


Süper Lig içerisinde tarihindeki en kötü dönemini geçirmekte olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transferlerle alakalı çalışmalar bütün hızı ile aralıksız bir şekilde devam etmekte. Sportif Direktör  görevinde bulunan Damein Comolli, Ersun Yanal'ın yoğun talepleri sonrasında transfer çalışmalarını yürütmekte olan isim. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün listesine  ise en son olarak genç yeteneklerden biri olan Marian Shved girmeyi başardı.

Golcü ve de genç kanat oyuncularını çok yakın bir takibe almaya başlayan Fenerbahçe Spor Kulübünün gündemine  çpk daha yeni bir isim girmiş oldu... Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Scout ekibindeki, Karpaty Kulübünde forma giymeye devam eden Marian Shved'i gözüne kestirmiş olduğu bilgisine ulaşıldı


21 yaşında bulunan Ukrayna asıllı yıldız bu sezon içerisinde ligde çıkmış olduğu 17 tane maç kapsamında 8 tane gol ve 3 tane asistlik performans göstererek 11  tane gole de direkt  bir şekilde katkı yapmayı başarmış oldu.

Takvim tarafından yapılmış olan habere bakılırsa; Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yönetimi, Shved hususunda araştırmalara başlamış bir durumdayken, genç yıldızla alakalı olarak son kararı  ise Ersun Yanal vermiş olacak.

Karpaty alt yapısı içerisinde yetişmiş olan Marian Shved hemen sonrasında ise Sevilla futbol akademisine transfer olmuştu ve alt yaş kategorileri içerisinde forma giymişti. Fakat İspanya içerisinde tutunmayı başaramayan Ukrayna asıllı oyuncu tekrardan Karpaty'nin yolunu tutma kararı almıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.