Xbox Game Pass için yeni oyun müjdesi geldi

Oyunları belirli bir zaman için kiralayıp, satın alım yapmadan oynamaya olanak tanıyan Xbox Game Pass için yeni oyunlar ilave edilmeye devam etmekte

Xbox Game Pass için yeni oyun müjdesi geldi


Oyunları belirli bir zaman için kiralayıp, satın alım yapmadan oynamaya olanak tanıyan Xbox Game Pass için yeni oyunlar ilave edilmeye devam etmekte. Hali hazır bir şekilde pek çok oyunun yer almakta olduğu bu platforma, ocak ayının sonlarına kadar aralarında We Happy Few ile birlikte Shadow of Mordor isimli oyununda yer aldığı 4  tane yeni oyun daha gelecek.


Microsoft şirketinin, Xbox kullananların oyunları kısmi bir şekilde satın almalarla oynamasına fırsat vermekte olduğu Xbox Game Pass isimli platformu, 2019 senesine de adeta bomba gibi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz 2 hafta içerisinde Just Cause 3 ile birlikte Ark: Survival Evolved oyunlarıyla beraber 6 tane yeni oyunun platforma ilave edilmesi, Game Pass kullananların yüzlerini güldürmüştü. Microsoft şirketi, oyuncuları çok daha fazla sevindirebilecek bir açıklama  yaptı ve ocak ayının sonuna kadarki zamanda 4  tane yeni oyunun platforma ilave edileceğini duyurdu.

Microsoft şirketinin Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan Xbox Game Pass görseline bakılırsa hangi oyunların platforma ilave edileceği de açık bir şekilde görülmekte. We Happy Few ile birlikte Lego Movie: The Video Game isimli oyunların bu hafta, Middle-Earth: Shadow of Mordor ile birlikte Saints Row: The Third isimli oyunlarında gelecek hafta platforma ilave edilmesi beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.