Fransa alarma geçmiş bir durumda

Arnavutluk kulübünü 1 - 0'lık bir skorla yenip puanını 18'e kadar yükseltmiş olan A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri  kapsamında yer aldığı H grubunun 8. maçı esnasında deplasmanda Fransa kulübüyle karşı karşıya gelmiş olacak.

Fransa alarma geçmiş bir durumda


Arnavutluk kulübünü 1 - 0'lık bir skorla yenip puanını 18'e kadar yükseltmiş olan A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri  kapsamında yer aldığı H grubunun 8. maçı esnasında deplasmanda Fransa kulübüyle karşı karşıya gelmiş olacak. Yarın oynanacağı konusunda açıklama yapılan maçla ilgili olarak endişeye kapılmış olan Fransa'nın medyası Türk taraftarlardan korkmaya başlamış bir durumda. L'Equipe isimli popüler gazete, maçla ilgili biletlerin tükenmiş olduğunu ve emniyet güçlerinin maçla ilgili olarak alarma geçmiş olduklarını ifade etti.

Fransa'nın Futbol Federasyonu'nda yer alan medya ofisi tarafından L'Equipe'e verilmiş olan açıklama içerisinde; ''Emniyet güçleri ile irtibata geçerek bu maçla ilgili olarak ekstra bir destek talep ettik. Adeta bir alarm durumuna geçmiş durumdayız. Maçla ilgili biletler, normalden fazlasıyla hızlı bir biçimde satılmakta ve nerdeyse bitti. 1 - 2 gün içinde ise komple tükenmesini beklemekteyiz.'' şeklindeki ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın hemen sonrasında ise; ''Türk  asıllı taraftarlara özel olarak ayırmış olduğumuz 3.200 tane bilet günler öncesinden tükenmiş bir durumda. Öte yandan, Fransa'ya özel olarak ayrılmış alan içerisinde de Türkler yer alacak. Maç esnasında 40.000 taneye yakın Türk taraftar yer alacağını tahmin etmekteyiz.'' şeklindeki sözlerle konuşmasını devam ettirdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.