Futbol kulübü satın aldı

Çin Süper Ligi içerisinde futbol yaşamını ara vermeden devam ettiren Anderson Talisca, kendi ülkesi Brezilya'dan bir futbol kulübü satın aldı.

Futbol kulübü satın aldı


Çin Süper Ligi içerisinde futbol yaşamını ara vermeden devam ettiren Anderson Talisca, kendi ülkesi Brezilya'dan bir futbol kulübü satın aldı.

Beşiktaş Spor Kulübü içerisindeki macerasının hemen sonrasında Çin'de yer alan Guanghzou Evergrande isimli kulübe transfer işlemleri gerçekleştirilmiş olan Anderson Talisca, kendi ülkesi Brezilya'da yer alan Bahia kentinde bir futbol kulübü satın aldı.

Çocukluktan beri istediği hayalini gerçekleştirmiş olan Sambacı, Esporte Clube Olímpia adına sahip yeni futbol kulübünün başına da başkan pozisyonunda annesi Ivone Souza'yı geçirmiş oldu.

Talisca yapmış olduğu özel açıklama içerisinde ise; ''Başkanlık ile ilgili görevi şimdilik annem üstleniyor olacak. Kulübün teknik ekibini de zaman içerisinde oluşturmuş olacağız. Bu şekilde bir şeyin sürekli olarak hayalini kurmaktaydım. Mahallede yer alan çocukları toplayıp özel bir turnuva gerçekleştirdim. Profesyonel bir durumda olduktan sonra da kafamda bu şekilde bir plan bulunuyordu. Parasal açıdaki olayı hallettikten sonrasında ise güvendiğim insanlarla beraber bu hayali gerçekleştirmiş oldum'' şeklindeki ifadelerine açıkça yer verdi.

Anderson Talisca'nın ayrıca kulüp satın alma esnasında İtalyan asıllı bir iş adamı ile de ortak olduğu konusunda bir açıklama gerçekleştirildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.