E3 2019'da karşımıza çıkacak

Oyun geliştirici firması olan CD Projekt Red şirketi, The Witcher 3 isimli yapımdan sonra ki en büyük projesini geçmiş olduğumuz sene duyurmuştu

E3 2019'da karşımıza çıkacak


Oyun geliştirici firması olan CD Projekt Red şirketi, The Witcher 3 isimli yapımdan sonra ki en büyük projesini geçmiş olduğumuz sene duyurmuştu. Bu sene ise, oyun fuarlarının en büyüğü olarak nitelendirilen E3 içerisinde yer alacağı açıklanan Cyberpunk 2077 isimli yapım, 1. şahıs görünümüne sahip bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyunun, yaklaşmakta olan Microsoft Xbox basın toplantısı esnasında da yer alacak olması ihtimallerin dahilinde bulunuyor.

Cyberpunk 2077 adlı yapımın E3 2019 içerisinde yer alacağının duyuru yapılmasından hemen sonra, CD Projekt Red şirketinin oyunla alakalı olarak bir çıkış tarihi açıklaması konusunda beklenti var. Yüksek durumda bir beklenti yaratmış olan Cyberpunk 2077 isimli yapımın, ilk önce günümüz donanımlarıyla alakalı çıkartılacak olduğu ve yeni nesil donanımların gelmesi ile beraber tekrardan yayınlanacak olduğu da tahmin edilmekte.

Birkaç tane belirgin detay haricinde çok önemli bir gelişme yer almasa bile son gelmiş olan haberlere bakılırsa CD Projekt Red şirketi, Cyberpunk 2077 isimli yapımla alakalı oynanabilir bir beta sürümü paylaşmayacak. Şirket tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılırsa oyunun ilk çıkışı esnasında çok oyuncuya sahip mod yer almayacak. Bu sebepten dolayı da topluluk tarafından test edilebilecek bir durumun yer almayacağı da düşünülmekte.

Cyberpunk 2077 isimli yapım şu an içerisinde PC platformu, PS4 platformu ve Xbox One platformuyla alakalı geliştirme aşamalarında ve daha öncesinde de ifade ettiğimiz gibi çıkış tarihi halen kesin değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.