Galatasaray'da yeni bir tane daha ayrılık

Galatasaray Spor Kulübünün transfer gündemi içerisinde sıcak gelişmeler yaşanmayı sürdürmekte.

Galatasaray'da yeni bir tane daha ayrılık


Galatasaray Spor Kulübünün transfer gündemi içerisinde sıcak gelişmeler yaşanmayı sürdürmekte. Devre arasındaki transfer dönemi içerisinde forvet alma planlarıyla girmiş olan Galatasaray'da gelen oyunculardan çok takımdan ayrılmış olanlar gündeme geldi.

Ara transfer dönemi içerisinde Rodrigues ile birlikte Ozan Kabak'la transfer yapılarak yollarını ayırmış olan Galatasaray Spor Kulübü'nde, bu 2 isimden sonra Marcao ile birlikte Emre Taşdemir ve de Semih Kaya takıma gelmişti. Eren Derdiyok ile birlikte Serdar Aziz'e  ise ''Kulüp bulun'' şeklinde bir açıklama yapan yönetimin aklı farklı bir oyuncuda. İlave bir şekilde Serdar Aziz'in de Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gidebilmek amacıyla çok detaylı bir sağlık kontrolünden geçmiş olduğu iddiaları dolaşmaya başladı...

Rodrigues'i  ise 9 milyon Euro tutarındaki bir fiyatla Al İttihad'a ve Ozan Kabak'ı ise 11 milyon Euro tutarınaki bir fiyatla Stuttgart'a sattığını duyuran Galatasaray Spor Kulübü'nde bir ayrılık haberi daha yaşanıyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nden almış olduğu senelik ücretin üstünde bir teklif almış olan Galatasaraylı oyuncu, transfer konusunda el sıkışmış oldu. Araplar ise, 5 milyon Euro tutarında senelik ücret vermiş oldukları Galatasaray Spor Kulübü'nün oyuncusunu ikna etmeyi başarmış oldu. Bu isim ise Younes Belhanda. Teknik direktör görevinde bulunan Fatih Terim'in gitmesini istememekte olduğu oyuncuyla alakalı olarak yönetim kararını vermiş oldu. Belhanda ile alakalı bir fiyat belirlemiş olan Galatasaray Spor Kulübü'nün yönetimi, oyuncuyu ise en az 7 milyon Euro Tutarından aşağıya bir transfer bedelinden başka bir fiyata satmayacak. Arap kulüplerine de çok makul bir fiyat olduğu açıklanan bu rakam üstünde Belhanda'nın takımdan ayrılacak olması da an meselesi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.