Galatasaray'dan tarihi gece.. Uçaklar peş peşe indi dünyaca ünlü 4 yıldız sarı kırmızılı ekipte

Futbol transferlerinde tarihi bir gece yaşandı Galatasaray Spor Kulübü 1.5 saatte KAP'a 4 transfer bildirerek Mauro Icardi, Mathias Ross, Yusuf Demir ve Milot Rashica'yı renklerine bağladı.

Galatasaray'dan tarihi gece.. Uçaklar peş peşe indi dünyaca ünlü 4 yıldız sarı kırmızılı ekipte

Galatasaray'da transfer tarihine geçecek bir gece yaşandı. Sarı - kırmızılı ekip 1.5 saatte KAP'a 4 transfer bildirdi. Sarı kırmızılı ekip Atatürk Havalimanı'na gelen son transferlerini taraftarlarıyla birlikte çoşkulu şekilde karşıladı. 

Galatasaray transferin sona ermesine saatler kala yabancı açılışını Sergio Oliveira, Haris Seferovic ve Leo Dubois ile yapan, ardından Lucas Torreira ve Dries Mertens’i kadrosuna katarak yapmıştı.

Daha sonrasında Galatasaray kadrosuna bağlamak için uzun uğraşlar verdiği PSG'nin golcüsü Mauro Icardi için görüşmelerin başladığını bildirerek resmi hesabından ''Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır.'' ifadelerini kullanarak duyurdu.

1.5 saate 4 transfer sığdırdı

Sarı kırmızılı ekip gerçekleştirilen görüşmeler sonrasında Icardi'nin yanı sıra Mathias Ross, Yusuf Demir ve Milot Rashica'nın transferlerinide KAP'a bildirdi. Gece saatlerinde Atatürk Havalimanı'na ard arda uçaklar indi. Galatasaraylı taraftarlar tarafından coşkulu şekilde gerçekleştirilen karşılama sonrasında basın açıklamarı gerçekleştirildi. Süper Lig ekibi Galatasaray son olarak Juan Manuel Mata Garcia'yı renklerine bağlamak için bugün İstanbul'a getirdi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.