Gelmesi konusunda Etoo aracılık etti

Devre arası olduğunda forvet transferi gerçekleştirmeyi isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde, Eto'o aracılığı ile dünya yıldızı olmayı başaran isimden ''gelirim'' şeklindeki mesaj alındı.

Gelmesi konusunda Etoo aracılık etti


Devre arası olduğunda forvet transferi gerçekleştirmeyi isteyen Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde, Eto'o aracılığı ile dünya yıldızı olmayı başaran isimden ''gelirim'' şeklindeki mesaj alındı.

Ülkemiz içerisinde devre arasındaki transfer dönemini adeta iple çekmekte olan takımların ilk sırasında Fenerbahçe Spor Kulübü gelmekte. Fenerbahçe Spor Kulübü ligin ilk yarısı içerisinde forvet oyuncularından istemekte olduğu verimi hiç bir şekilde alamadı.

Kadrosu içerisinde Soldado ile birlikte Slimani gibi üst düzeydeki santraforlar yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde en çok gol katkısı ise Frey'den gelmiş oldu. Frey'in 3 tane golü yer alırken, Slimani ise 1 tane gol atabildi. Soldado'nun da halen bir golü bulunmuyor.

Takıma ara transfer dönemi içerisinde üst düzeyde 1 forvet daha katma konusunda isteği bulunan Fenerbahçe Spor Kulübüne harika haberde Samuel Eto'o'dan gelmiş oldu.

Dünya çapında ünlü yıldızdan Eto'o'nun Fenerbahçe Spor Kulübü'nü işaret etmesinin hemen sonrasında olumlu bir cevap verdi. Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde ara transfer dönemiyle alakalı pek çok yıldız isim gündeme gelmiş bir durumdayken golcü adayları arasında bulunan Mario Balotelli  ise yeni adresinin İstanbul olacağı konusunda bir işaret verdi.

İtalyan asıllı  futbolcu geçtiğimiz gün Samuel Eto'o ile Patrick Vieira'yla beraber ''Maymun değilim'' ismine sahip Fransız belgeseli içerisinde bir rol aldı. Eto'o'nun belgeseldeyken kamera arkasında söylemiş olduğu; ''Irkçılık hususunda problem yaşamamış olduğum tek ülke Türkiye'' şeklindeki sözlerini dikkatli bir şekile dinlemiş olan Balotelli hemen sonrasında şu sözleri söyledi; ''Ben de Türkiye'ye gitme konusunu düşünmeliyim''

İtalyan asıllı yıldız daha öncesinde Inter ile birlikte Manchester City, Milan ve de Liverpool formaları giymişti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.