S10 modelinde Galaxy A8s özellikleri olacak

Samsung şirketinin meraklı bir şekilde beklenilmekte olan Galaxy S10 modelleri konusunda çok önemli detaylar gün yüzüne çıkartılmış bir durumda.

S10 modelinde Galaxy A8s özellikleri olacak


Samsung şirketinin meraklı bir şekilde beklenilmekte olan Galaxy S10 modelleri konusunda çok önemli detaylar gün yüzüne çıkartılmış bir durumda. Bugün açıklanmış olan bilgilere bakılırsa Galaxy S10 modeli, Galaxy A8s modeliyle beraber kullanıcılara sunulmuş olan yeni bir özellikle karşımıza çıkacak

Bilmekte olduğunuz gibi Samsung şirketi, bu ayın ilk günlerinde bir zamandır gündemde bulunan ve meraklı bir şekilde beklenen Galaxy A8s isimli modelini resmi bir şekilde lanse etmişti.

Dünya üzerindeki ilk ekrana gömülü kamerası ile piyasaya sunulmuş olan Galaxy A8s modeliyle beraber çok daha yeni bir devre geçiş gerçekleştiren Samsung şirketi, bahsi geçen Infinity-O isimli ekran tasarımını Galaxy S10 serisiyle birlikte çok daha üst seviyelere taşıyabilmeyi hedeflemekte.

Ekrana gömülü durumdaki kamerası ile bir ilke imzasını atmış olan Samsung şirketi, geliştirmiş bulunduğu teknolojiyle beraber değişik bir özelliği de Galaxy A8s  modelinin kullanıcılarına açıklamıştı. Sunulmuş olan özellikle beraber telefonun önde yer alan kamerasını aşağıya doğru kaydırıp açmamıza imkan sağlamış olan Samsung şirketi, bu özelliğiyle birlikte tek bir dokunuş yaparak kameraya erişebilmemize de imkan sağlamıştı.

Samsung şirketine yakın kaynaklar tarafından aktarılmış olan bilgilere bakılırsa, bahsi geçen bu kamera animasyonunun S10 serisiyle beraber kullanıcılara sunulacak olduğu da ön görülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.