Golle beraber gözyaşlarına hakim olamadı

Spor Toto Süper Lig içerisindeki 24. haftasına gelindiğinde oynanan mücadele içinde Bursaspor Kulübü, Demir Grup Sivasspor Kulübünün karşısında 90+7. dakika içinde Aytaç Kara’nın atmış olduğu golle  beraber 3 - 2 skorla kazanmış oldu.

Golle beraber gözyaşlarına hakim olamadı


Spor Toto Süper Lig içerisindeki 24. haftasına gelindiğinde oynanan mücadele içinde Bursaspor Kulübü, Demir Grup Sivasspor Kulübünün karşısında 90+7. dakika içinde Aytaç Kara’nın atmış olduğu golle  beraber 3 - 2 skorla kazanmış oldu. Karşılaşmadan sonra büyük  bir sevinç yaşamış olan yeşil beyaz renklere sahip oyuncular, galibiyeti taraftarları ile birlikte kutladı.

Tribünleri birer birer gezip karşılıklı tezahüratlar yapmış olan Bursasporun oyuncuları, 3 puan almayı da doyasıya bir şekilde kutladı.

Karşılaşma süresince çok iyi bir oyun ortaya koymuş olan ve takımına bir tane de penaltı kazandırmış Yusuf Erdoğan’a da taraftar özel  bir şekilde ilgi göstermiş oldu. İç saha içerisinde daha öncesinde oynanan Çaykur Rizespor Kulübü maçı esnasında taraftarların tepkilerine maruz kalmış olan Yusuf, bu defa maç sonrasında taraftarların davet etmesiyle tribünleri selamladı. Yusuf’a takımda yer alan arkadaşları da destek vermekteyken, genç  yaştaki oyuncu yeşil beyaz renklere sahip taraftarlarla barışmış oldu.

Diğer taraftan Bursaspor kulübünün teknik heyeti ile birlikte oyuncularda Aytaç Kara’nın gol atmasının sonrasında çok büyük bir sevinç yaşamış oldu. Teknik direktör görevinde bulunan Samet Aybaba, göz yaşlarına hiç bir şekilde hakim olamaz bir durumdayken, yedek kulübesinde yer alan oyuncular da maçın bitme düdüğüyle beraber sahaya koşup kazanılan bu galibiyetin sevincini takım arkadaşları ile beraber paylaştı. Lig içerisinde 9 haftalık bir aradan sonra galip gelmiş olan Bursaspor Kulübü, bu şekilde puanını da 27 puana kadar çıkartmış oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.