Xiaomi şirketi Mi 9 modelini yetiştiremiyor

Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketi, yeni çıkmış olan akıllı telefonunlarından Mi 9 modelini hayranları için kullanıma sunmakta zorluk çekiyor.

Xiaomi şirketi Mi 9 modelini yetiştiremiyor


Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketi, yeni çıkmış olan akıllı telefonunlarından Mi 9 modelini hayranları için kullanıma sunmakta zorluk çekiyor. Xiaomi şirketinin yeni akıllı telefon modeli olarak lanse edilen Xiaomi Mi 9 modelini almak fazlasıyla zor. Cihaza ait olan ilk resmi satış 53 saniye içerisinde tükendi. Firma,  daha önceden hazırlanmış bir durumda bulunmasına karşın, Mi 9 modelini yetiştirme hususunda zorluk çekiyor.


Xiaomi şirketi dün yaptığı açıklamada, bugün öğle saati 12:00'da ve akşam sati 20:00'da gerçekleşeceği açıklanan bir hafta sonu satışının duyurusunu yaptı. Stoklar ise hızlı bir şekilde tükendi. Bugün öğle saatlerine doğru Xiaomi şirketinin genel müdürü görevinde bulunan  Gao Ziguang, bu Mi 9 modelindeki baskının çok büyük bir durumda olduğunu ve firmanın elinden geleni yapmakta olduğunu da ifade etti.

Aslına bakılırsa Xiaomi şirketi, Xiaomi Mi 9 modelinin tedariğini geliştirebilmek amacıyla çok büyük  bir çaba harcamakta. Daha öncesinde üretim hattını bizzat denetlemiş olan Lin Bin, Mart ayının son günlerine kadarki süreçte 1 milyon taneden çok birim sevk edebilmek amacıyla çaba gösterecek olduklarını ifade etmişti.

Bu kadar yoğun bir istek görmüş olan Xiaomi Mi 9 modelini LG G8 ThinQ  modeli ve Samsung Galaxy S10e modeliyle karşılaştırdığımızda kullanıcıların haklı olduğunu da görmekteyiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.