Görüntüsü çok endişeliydi

Ligdeki ilk yarıyı 17. sıra içerisinde tamamlamış olan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde transfer ile birlikte devre arası hazırlıkları hızlı bir şekilde devam ediyor

Görüntüsü çok endişeliydi


Ligdeki ilk yarıyı 17. sıra içerisinde tamamlamış olan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde transfer ile birlikte devre arası hazırlıkları hızlı bir şekilde devam ediyor. Sportif direktör görevinde bulunan Comolli'nin de izlemekte olan son idmanda dikkatlerden kaçmamış olan bir detay bulunuyordu.

İzinli bir durumda olduğu ve transfer çalışmaları yapmakta olduğu gerekçeleri öne sürülüp Antalya ilindeki kamp hazırlıklarına ilk etapta katılım gerçekleştirmeyen Sportif Direktör  görevinde bulunan Damien Comolli, bu kampa dahil oldu ve ilk defa idmana katılım gerçekleştirdi.

İtalyan  asıllı sportif direktör, futbolcuların yanı sıra Volkan Ballı ile  de yüz yüze  bir şekilde görüşme gerçekleştirdi fakat idman esnasında dikkatlerden kaçmamakta olan farklı bir durumda vardı..

Teknik direktör  görevinde bulunan Ersun Yanal yönetimi ile gerçekleştirilmiş olan bu antrenman takım toplantısı ile birlikte başladı. Hemen sonrasında oyuncular bireysel bir şekilde ısınma çalışmaları yaptı. Karma bir şekilde yapılmış olan top çalışmasının hemen sonrasında 3 ayrı gruba ayrılmış olan futbolcular, 5'e 2 bir şekilde, top kapma ve de pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Diğer taraftan antrenmanı takip etmeyi sürdüren sportif direktör görevinde bulunan Damien Comolli'in bir zaman boyunca telefonla konuşmuş olması ise, ''transfer çalışmalarını sürdürüyor' biçiminde yorumlandı.

Phillip Cocu'yu sezon başladığında teknik direktörlüğe getirmiş olan, kurmuş olduğu takımın küme düşme hattına kadar gerilemiş olduğu Comolli'ye, Koç'un eskiden olduğu kadar yetki vermeyecek olduğu söylentileri dolaşmaktaydı ve hatta Fransız futbol adamının, 2. yarıdan itibaren Samandıra Tesisleri içerisinden de uzak kalacak olduğu ileri sürülmüştü.

İdman esnasında gözlerden kaçmamış olan durumda Comolli'nin endişeli durumdaki görüntüsünün yanında Ersun Yanal ile ile hiç  bir şekilde yan yana gelmemesiydi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.