Haber yolladığı açıklandı

Galatasaray Spor Kulübü'nün sezon başında alamamış olduğu Vagner Love, bu defa ise kendisi  bir tane hamle gerçekleştirdi.

Haber yolladığı açıklandı


Galatasaray Spor Kulübü'nün sezon başında alamamış olduğu Vagner Love, bu defa ise kendisi  bir tane hamle gerçekleştirdi.

Sezon başlarken transferin son günü içerisinde Galatasaray Spor Kulübünün talip olduğu fakat Beşiktaş Spor Kulübü'nün 750.000 Euro tutarındaki bonservis bedeli istemesi üstüne gerçekleşmemiş olan Vagner Love transferi 2. defa gündeme gelmiş durumda.

Bu kez transferi talep eden taraf ise Brezilya asıllı futbolcu oldu. Beşiktaş Spor Kulübü yönetiminin; ''Kendine bir tane kulüp bul'' şeklinde konuştuğu Love, menajerinin yardımı ile Galatasaray Spor Kulübü'ne  haber yollayıp, transfer olmayı istediğini ifade etti. Hürriyet tarafından yapılmış olan habere bakılırsaGalatasaray Spor Kulübünün yönetimi ile birlikte ve teknik heyet Brezilya asıllı oyuncunun bu sezonda yalnızca 5 maç içerisinde 90 dakika oynamış olması ve düşüşte bulunan performansından dolayı olumsuz bir cevap verdi.

Kariyerine ülkesinde yer alan Palmeiras takımı içerisinde başlamış olan Vagner Love; CSKA Moskova ile birlikte SD Luneng, Flamengo,  Monaco, Corinthians ve de Alanyaspor formalarını giydi.

Golcü  olan futbolcu, geçmiş olduğumuz sezonun devre arası olduğunda 3 milyon Euro tutarındaki bonservis bedeli ile Alanyaspor Kulübünden Beşiktaş Spor Kulübü'ne transfer olmuştu. Bu sezonda Beşiktaş Spor Kulübü'nün forması ile 16 tane maça çıkmış olan Love, 7 tane gol attı. 34 yaşında bulunan futbolcunun Beşiktaş Spor Kulübü ile olan sözleşmesiyse 2020 senesine kadar sürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.