Hakemin kararıyla alakalı açıklama yaptı

Çaykur Rizespor Kulübünün Teknik Direktörü görevinde bulunan Okan Buruk, Fenerbahçe Spor Kulübü maçının sonrasında değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Hakemin kararıyla alakalı açıklama yaptı


Çaykur Rizespor Kulübünün Teknik Direktörü görevinde bulunan Okan Buruk, Fenerbahçe Spor Kulübü maçının sonrasında değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Hakem kırmızı kartla  doğru bir karar verdiğini ifade eden Buruk açıklamasında; ''Keşke 1 kişi eksik  bir durumda oynasaydık, o zaman maç çok daha zevkli bir durumda olurdu. Rakibimize fazla bir pozisyon vermedik. Mevcut olmayan bir kornerle gol yemiş olduk. Daha sonrasında ise 10 kişi kaldık, hakemin bu kararı tamamen doğruydu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bazı oyuncularına ise sarı kart gösterilmedi; ancak bizim kırmızı kartla ilgili karar doğruydu. Biraz önde basar isek 10 kişi kalmamızın önemi bulunmayacağını söyledim, devrenin arasında. Nitekim o şekilde oldu.'' şeklindeki ifadelerine yer verdi. 

Çaykur Rizespor Kulübünün Teknik Direktörü görevinde bulunan Okan Buruk, Süper Lig'deki 24. haftası içerisinde Kadıköy’de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün karşısında almış oldukları 3 - 2 skorundaki mağlubiyetten sonra basın toplantısı düzenleyerek açıklamalar gerçekleştirdi. İstanbul iline 3 puan için gelmiş olduklarını ifade eden Buruk açıklamasında; ''Kazanma amacıyla geldik. Gol ile de başlamış olduk. Gol attıktan sonra bizim için işlerin çok daha iyi gidecek olduğunu düşünürken geriye düşmüş olduk ve sonrasında ise 10 kişi kaldık. Hakemin kırmızı kartla ilgili doğruydu. İlk yarı da Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 1 - 2 tane oyuncuya da kart çıkartabilirdi. Hakem açıklandığı zaman maçtan ve taraftardan etkilenmiş olan bir hakem olduğunu tahmin etmekteydik. Bunu da yaşamış olduk. 2. yarı  içerisinde topa daha fazla sahip bir takımdık. Eşitliği yakalamış olduk ve sonrasında  ise pozisyonlar bulmuş olduk. Sonrasında bir penaltı icat edilmiş oldu. Ofsayt durumundaki pozisyondan penaltı icat edilmiş oldu. Ben ise 10 kişi kalmış olmalarına karşın oyuncularımı kutlamaktayım. Saha içerisindeki emeklerine keşke bir yanıt verebilseydik. Çok daha mutlu bir şekilde ayrılabilirdik. Fenerbahçe Spor Kulübünü de kutluyorum ve bundan sonraki haftalar içerisinde 2 takıma da başarılar dilemekteyim'' ifadelerine yer verdi. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.