Çok önemli açıklamalar yaptı

Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar açıklamasında; ''Bu alçak durumdaki  teröristler yurt içerisinde çok büyük bir  ölçüde etkisiz vaziyete getirilmiş oldu ve getirilmeye de halen devam  edilmekte.

Çok önemli açıklamalar yaptı


Milli Savunma Bakanı görevinde bulunan Hulusi Akar açıklamasında; ''Bu alçak durumdaki  teröristler yurt içerisinde çok büyük bir  ölçüde etkisiz vaziyete getirilmiş oldu ve getirilmeye de halen devam  edilmekte. Bunun ise inşallah sonunu getirmiş olacağız. Bu hususta da oldukça kararlı bir durumdayız.'' ifadelerine yer verdi. Akar ayrıca, beraberinde Genelkurmay Başkanı görevinde bulunan Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Kara  Kuvvetlerinin Komutanı görevinde bulunan  Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetlerinin Komutanı görevinde bulunan Orgeneral  Adnan Özbal ve de Hava Kuvvetlerinin Komutanı  görevinde bulunan Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Ağrı Valisi görevinde bulunan Süleyman Elban ile şehit ailelerinin yanı sıra gazilerle Ağrı Orduevi içerisinde bir araya gelmiş durumda.

Şehitler için okunmuş olan duaların sonrasında konuşma gerçekleştiren Bakan görevindeki Akar, Türk  Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) şehit aileleri ve gazileriyle bir bütün durumunda bulunduğunu ve her  zaman beraber olmayı sürdüreceğini açık bir şekilde ifade etti. Şehitleri ile birlikte gazileri ''millet  tarafından hiç bir şekilde unutulmayacak birer abide'' şeklinde nitelendirmiş olan Akar, onların göstermiş oldukları fedakarlıklarının gelecek nesillere de birer rehberle birlikte örnek olacağını açık bir şekilde vurguladı. Ülke ile millet olarak  çok önemli günlerden geçmekte olduklarını da ifade eden Akar,  bölgede meydana gelen oluşumları, gerginlikleri çok daha yakından takip etmekte olduklarını ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.