Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı!

Türkiyeyi vuran deprem felaketi sonrasında bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, acı haberlerde bir yandan gelmeye devam ediyor, yapılan açıklamada Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altından cansız bedeninin çıkarıldığı aktarıldı.

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketleri sonrasında bölgede arama kurtarma çalışmaları ekipler tarafından devam ediyor. Binlerce binan yıkıldığı deprem bölgelerinde bir yandan da ekipler tarafından enkaz kaldırma çalışmaları gerçekleştirilmekte.

Enkaz altında bulunan depremzedelerden kimi zaman umut verici haberler gelirken, kimi zamanda verilen üzücü haberler sonrasında Türkiye adeta gözyaşlarına boğuluyor.

Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem felaketinde can kaybı sayısı her geçen saat artışa geçiyor.

Son olarak Hatayspor'da forma giymekte olan tecrübeli oyuncu Christian Atsu deprem felaketinin meydana gelmesi sonrasında enkaz altında kalmış ve bölgede arama kurtarma ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirilmekteydi.

Son olarak Christian Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet tarafından yapılan açıklamada "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti." ifadesini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.