Jaison'un yolcu olduğu açıklandı

Yapmış olduğu transferler ile birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde bir taraftan da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor.

Jaison'un yolcu olduğu açıklandı


Yapmış olduğu transferler ile birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde bir taraftan da ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde 3  tane oyuncu ile yollar ayrılmış olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün görevli durumda bulunan yönetimi, bugüne kadarki süre içerisinde kadrosunu Altay Bayındır ile birlikte Vedat Muriqi,  Emre Belözoğlu, Max kruse, Garry Rodrigues ve  Allahyar Sayyadmanesh transferleri  sayesinde güçlendirmiş durumdayken yeni isimlerle alakalı maliyetleri karşılayabilmek amacıyla ilk önce Eljif Elmas ile birlikte Jailson’u satma konusunda özel bir karar verdi.

Napoli Kulübünün talip olduğu konusunda açıklamalar yapmış olduğu Eljif Elmas’ın ve ayrıca Avrupa ile Brezilya’dan bir takım kulüplerin talep ettiği Jailson’un satış işlemlerinin haftaya bitirilmesine de kesin gözü ile bakılmakta.

Takımdan ayrılacağı açıklanan başka bir isimse Michael Frey olarak öne çıkacak. Kendi ülkesinden İsviçre’den teklifler almaya başlayan Frey’in transfer işlemlerinin de gelecek  hafta  içerisinde gerçekleşmesi konusunda çok büyük bir beklenti var. 

Fenerbahçe Spor Kulübü geçmiş olduğumuz sezonda yaşamış olduğu başarısızlıklarını bu sezon içerisinde yaşamamak amacıyla çok büyük bir gayret gösteriyor. Yeni transferler yaparak kadrosunun gücüne güç katmaya da aralıksız olarak devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.