Galaxy Note 10 modeli ne kadarlık bir fiyatla karşımıza çıkacak?

Samsung Galaxy Note 10 modelinin lansman günü için 1 aydan  daha kısa bir zaman kalmış durumda.

Galaxy Note 10 modeli ne kadarlık bir fiyatla karşımıza çıkacak?


Samsung Galaxy Note 10 modelinin lansman günü için 1 aydan  daha kısa bir zaman kalmış durumda. Senenin en iddialı telefonları arasında yer alması konusunda beklenti bulunan Galaxy Note 10 modelinin tanıtım tarihi yaklaşmaya başladıkça cihazla alakalı sızıntılar da bitmek, tükenmek bilmiyor. Alman  asıllı teknoloji sitelerinden biri olan WinFuture platformunun paylaşmış olduğu özel bilgiler, Galaxy Note 10 modelinin Avrupa  içerisinde yer alacak satış fiyatını da açığa çıkartmış durumda.

Paylaşımı yapılan bilgilere bakılacak olursa Galaxy Note 10 modelinin giriş versiyonu  olarak karşımıza çıkacak 256 GB'lik bir dahili depolama alanı bulunan cihaz 999 Euro tutarındaki bir fiyat etiketiyle raflar üzerindeki yerini almış olacak. 512 GB’lık dahili depolaması bulunan Galaxy Note 10 modeli de 1.149 dolar tutarındaki fiyat etiketiyle karşımıza çıkacak. Galaxy S10+ modelinin 128 GB’lık depolamaya sahip cihazının da 999 dolar tutarındaki bir fiyat etiketine sahip durumda bulunduğunu düşünecek olursak Galaxy Note 10 modelinin aslında çok büyük bir fiyat zammı ile satışa çıkmayacak olduğunu da açıkça ifade edebiliriz.


Güney Kore tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılacak olursa Galaxy Note 10 modeli, 9 Ağustos tarihi içerisinde ön siparişe açılmış olacak. 23 Ağustos tarihinden itibaren de çevrimiçi ve perakende mağazalar üzerinde Galaxy Note 10  modelinin satışları resmi bir şekilde başlamış olacak. Türkiye ile alakalı satışa çıkacak olduğu tarihlerin değişiklik gösterebilecek olduğunu anımsatmamızda da yarar var..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.