Kadıköy derbi bittikten sonra çok fena karıştı

Spor Toto Süper Lig içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile Galatasaray Spor Kulübü, Kadıköy ilçesinde karşı karşıya gelmiş oldu. Dev derbi esnasında kazanan çıkmaz iken mücadele ise 1 - 1'lik bir skorla sona erdi.

Kadıköy derbi bittikten sonra çok fena karıştı


Spor Toto Süper Lig içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile Galatasaray Spor Kulübü, Kadıköy ilçesinde karşı karşıya gelmiş oldu. Dev derbi esnasında kazanan çıkmaz iken mücadele ise 1 - 1'lik bir skorla sona erdi. Kadıköy içerisinde maçın bitiş düdüğü ile birlikte olaylar patlak vermeye başladı ve futbolcular arasında da bir tartışma çıktı.


Ali Palabıyık'ın son düdüğü öttürmesi ile beraber Galatasaray Spor Kulübü'nün futbolcularından Belhanda ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün futbolcularından Jailson ile Skrtel'in arasında tartışma yaşanmaya başladı.

Sezonun ilk yarısı içerisinde problem yaşamış olan Jailson ve Belhanda aniden tartışmaya başladılar. Tansiyonun yükselmiş olduğu bu anlarda ise Martin Skrtel de başlamış olan bu tartışmaya  aniden dahil oldu... Orada yer alana öteki futbolcular ile birlikte yetkililer ise futbolcuların arasına girip başlayan olayların daha da büyümesini önlemiş oldu.

Sportif direktör görevinde bulunan Damien Comolli hızlı bir şekilde araya girerek, Skrtel ilk sırada olmak üzre futbolcuları hemen sakinleştirmeyi başardı. Türk Telekom Stadı içerisinde oynanmış olan ilk maçta mücadelenin bitmesi ile beraber kavga çıkmış, her 2 tane takımdan futbolcuların yanı sıra teknik heyette bir ceza almıştı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.