Facebook Messenger'da karanlık mod özelliğine kavuştu

Mart ayı içerisinde keşfedilmiş olan bir sürpriz yumurta sayesinde Facebook platformunun resmi durumdaki mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkan Messenger’a çok gizli bir karanlık mod entegre etmiş olduğunu keşfetmiştik.

Facebook Messenger'da karanlık mod özelliğine kavuştu


Mart ayı içerisinde keşfedilmiş olan bir sürpriz yumurta sayesinde Facebook platformunun resmi durumdaki mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkan Messenger’a çok gizli bir karanlık mod entegre etmiş olduğunu keşfetmiştik. O günden bu zamana kadar karanlık mod sadece bu sürpriz yumurtayı etkinleştirmiş olan kullanıcılar tarafından kullanılabilmekteydi. Bugüne gelmiş olduğumuzda da karanlık mod, bütün kullanıcıların erişimine resmi bir şekilde açılmış vaziyette.

Messenger isimli uygulamayı açtığınız zaman sol üst kısımda yer alan profil fotoğrafına dokunduğunuz zaman karanlık mod seçeneğinin karşınızda yer aldığını görmüş olacaksınız. Fakat bu güncelleme bütün kullanıcılara aynı anda paylaşılmadığı için karanlık mod ile ilgili seçeneği hemen görememe ihtimalinizde var. Aslında yine de karanlık modu '‘eski usülleri'' kullanarak kolay bir şekilde etkinleştirebilirsiniz.

Messenger üzerinde herhangi bir şekilde bireysel veyahut grup sohbetini açın. Bir tane hilal emojisi yollayın. Hilal yağmuru animasyonu karşınıza çıktıktan hemen sonrasında gizli ayarı keşfetmiş olduğunuza yönelik bir uyarı almış olacaksınız. Artık ayarlar menüsü içerisinde karanlık modu etkinleştirerek devre dışı bırakmayla alakalı seçeneği de kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Karanlık modu etkinleştirdiğiniz zaman Messenger arayüzü ise haber görselindeki gibi olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.