Mesut Özil için çok büyük bir şok 

Premier Lig içerisinde ilk 4 dışında kalmış olan Arsenal, gelecek sezondaki kadro planlamasıyla alakalı harekete geçmiş durumda.

Mesut Özil için çok büyük bir şok 


Premier Lig içerisinde ilk 4 dışında kalmış olan Arsenal, gelecek sezondaki kadro planlamasıyla alakalı harekete geçmiş durumda. Sezon sonrasında öncelikli bir şekilde yüksek maaşa sahip oyuncularını gönderme konusunda karar almış olan Arsenal, Mesut Özil'e içinde bir şok yaşatmış oldu.

Hafta sonunda Brighton kulübünün karşısında alınmış 1 - 1'lik beraberliğin sonrasında Şampiyonlar Ligi ile alakalı umutlarını mucizelere bırakmış olan Arsenal kulübü, kasasına koymayı talep ettiği gelirlerden de mahrum kalmış olacak. Takımdan ayrılmış olacak oyuncularla beraber yaklaşık olarak 1 milyon pound tutarında ödemekten kurtulmuş olan İngiliz asıllı ekip, maaşları çok daha fazla azaltmayı talep etmekte.

Önümüzdeki sezonda takım içerisinde kalması konusunda beklentiler olan Stephan Lichtsteiner'in sözleşmesinde yeralan opsiyonun hala kullanılmamış olması, İsviçre asıllı oyuncunun da sezon sonrasında takımdan ayrılabilecek olduğunu göstermekte. Carl Jenkinson ile birlikte Mohamed Elneny için bütün tekliflere açık durumda bulunan Arsenal kulübü, Shkodran Mustafi ile birlikte Henrikh Mkhitaryan'ın haftalık olarka 180.000 pound tutarına ulaşan maaşından kurtulabilmek amacıyla bu 2 tane oyuncu içinde gelebilecek teklifleri değerlendirme konusunda bir karar almış durumda.

Haftalık  olarak 350.000 pound (Yaklaşık  olarak 3 Milyon Türk Lirası) tutarıyla kulübün en fazka para kazanmakta olan oyuncularından Mesut Özil Arsenal'da kalmayı istediği konusunda açıklama yapmıştı. Goal içerisinde yer alan habere bakılır ise; İngiliz asıllı ekip Mesut'u da takım içerisinden yollamak istemekte.

önümüzdeki sezonun kadrosunu kurabilmek amacıyla ilk transferini Gabriel Martinelli'yi takıma katıp yapmış olan Arsenal'da, teknik direktör görevinde bulunan Unai Emery, Ramsey'nin yerini doldurabilecek bir orta saha ile birlikte sol bek ve de sol açık pozisyonlarıyla alakalı transfer isteğinde bulundu.

Lille içerisinde göstermiş olduğu performans ile Avrupa'da yer alan  büyük kulüplerin ilgisini de üstüne çekmiş olan Nicolas Pepe ise Arsenal'ın transfer etmeyi istediği oyuncuların arasında yer almakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.