Muslera ile ilgili flaş bir haber

Galatasaray Spor Kulübünde yer alan Muslera ile alakalı çok daha yeni bir teklif yolda.

Muslera ile ilgili flaş bir haber


Galatasaray Spor Kulübünde yer alan Muslera ile alakalı çok daha yeni bir teklif yolda. Geçmiş olduğumuz sezon başladığından bu yana Uruguay asıllı kaleci ile ilgilenmekte olan River Plate kulübü, tekrardan harekete geçmiş bir vaziyette.

Galatasaray Spor Kulübünün Uruguay asıllı kalecilerinden Fernando Muslera, River Plate kulübünün markajından bir türlü kurtulamamış bir durumda! Arjantin ekibi arkada kalmış olan sezonun başlangıcı itibari ile yıldız kalecinin peşindeydi.

Fakat Galatasaray Spor Kulübü ise söz konusu bu transfere olumsuz bir şekilde cevap verdi. Görüşmeler devre arası olduğunda da  ara vermeden devam etti ancak River Plate kulübü bu görüşmelerden de red yanıtı aldı.

Arjantin asıllı kulübün yeni bir teklif ile Galatasaray Spor kulübünün kapısını çalmaya hazırlanmakta olduğu bilgisine ulaşılmış bir durumda. Galatasaray Spor Kulübü'nün teknik patronu görevinde bulunan Fatih Terim, Uruguay asıllı kalecinin satılmasını hiç bir şekilde istememekte. Yönetimin verecek olduğu karar ise çok büyük bir merak ile beklenmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.