Oruç tuttuğu için yedekte bıraktı

Spor Toto 1. Ligdeki Play-Off yarı finalin 2. maçı esnasında Hatayspor kulübüne konuk olmuş durumdaki Adana Demirspor Kulübünde teknik direktör görevinde bulunan Ümit Özat, oruç tuttuğundan dolayı Pote'yi yedek kulübesinde bırakmış oldu.

Oruç tuttuğu için yedekte bıraktı


Spor Toto 1. Ligdeki Play-Off yarı finalin 2. maçı esnasında Hatayspor kulübüne konuk olmuş durumdaki Adana Demirspor Kulübünde teknik direktör görevinde bulunan Ümit Özat, oruç tuttuğundan dolayı Pote'yi yedek kulübesinde bırakmış oldu. Ümit Özat, ilk maçtan sonra; ''Bir kentin kaderi ile oynamasına da  hiç bir şekilde müsaade etmem.'' ifadelerine yer vermişti.
Teknik direktör görevinde bulunan  Ümit Özat, ilk maç esnasında oruç tuttuğundan dolayı tepki göstermiş olduğu Pote'yi bu defa ise yedek  olarak soyundurdu.

Özat, Hatayspor Kulübünün maçına Çağlar Şahin Akbaba ile birlikte Kaan Kanak, Adil Demirbağ,  Hamidou Traore, Semih Güler,  Berk Yıldız, Erdal Öztürk,  Vedat Bora,  Süleyman Koç,  Oleksandr Gladky  ve Joher Rassoul  ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Deneyimli durumda bulunan teknik adam golsüz  bir şekilde berabere bitmiş olan Hatayspor  Kulübü mücadelesinin sonrasında şu ifadelere yer vermişti; ''Pote'nin bu vaziyeti ortada. Oruç tutma demiş olmamıza karşın maalesef. Orucun telafisi bulunuyor ancak maçın hiç bir şekilde telafisi bulunmamakta. Kendisi ile birebir bir şekilde konuşmuş olacağım. Bir gün tutma orucu arkadaş bu çok zor bir şey de değil ki. Bir kentin kaderi ile oynamasına da  hiç bir şekilde müsaade edemem.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.