Ozan Kabak için çok büyük bir şok

Ozan Kabak'ın forma giymekte olduğu Stuttgart, misafir ettiği Leipzig Kulübüne 3 - 1'lik skorla yenildi.

Ozan Kabak için çok büyük bir şok


Ozan Kabak'ın forma giymekte olduğu Stuttgart, misafir ettiği Leipzig Kulübüne 3 - 1'lik skorla yenildi.

Leipzig Kulübünün gollerini 6. ile birlikte 74. dakikalar içerisinde Yussuf Poulsen ve 68. dakikaya gelindiğinde Marcel Sabitzer atmayı başarırken, ev sahibi  olan ekibin tek  bir golü 16. dakika içerisinde penaltıdan Steven Zuber tarafından atıldı. 

Ozan Kabak ise, ilk 11 içerisine başlamış olduğu bu maçta 90 dakika boyunca forma giydi.  Bu sonuç ile birlikte Leipzig Kulübü, 41 puan ile 4. sırada yer alan yerini korudu. Stuttgart kulübü de 15 puan ile 16. sıra içerisinde kaldı ve düşme hattından  hala çıkamadı. 

Günün öteki maçına bakıldığında ise  Hoffenheim, sahası içerisinde Hannover 96 Kulübünü 3 - 0'lık skorla yendi.  Hoffenheim Kulübü, Bundesliga Kulübünün 22. haftası içerisinde PreZero Arena içinde Hannover 96 Kulübünü misafir etti.

Karşılaşmaya  çok hızlı bir şekilde başlamış olan ev sahibi ekip, 4. dakika içerisinde Joelinton'un attığı golle 1 - 0'lık skorla öne geçmeyi başardı. 14. dakika içerisinde Türk asıllı Alman futbolculardan Kerem Demirbay'ın asisti ile birlikte Ishak Belfodil, topu filelere göndererek farkı 2 sayıya çıkartırken, Hoffenheim Klübü soyunma odasına da 2 - 0'lık bir skorla önde gitmiş oldu.  2. yarıya başlandığında da üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip, 80. dakika içerisinde Kerem Demirbay'ın topu ağlara göndermesi ile beraber skoru 3 - 0 yapmayı başardı.  Karşılaşma esnasında başka  bir gol olmadı ve Hoffenheim Kulübü sahadan 3 - 0'lık bir skorla galip  olarak ayrıldı.  Bu sonuç ile birlikte Hoffenheim Kulübü, 33 puanın yanı sıra maç fazlası ile birlikte 7. sıraya yükselmiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.