Google şirketi Play Store üzerinde yorumlara daha fazla önem verecek

Google şirketi, geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Play Store üzerinde yer alan ''Derecelendirmeler Ve İncelemeler'' isimli kısmının tasarımı üstünde çalışmalarına başladı.

Google şirketi Play Store üzerinde yorumlara daha fazla önem verecek


Google şirketi, geçmiş olduğumuz haftalar içerisinde Play Store üzerinde yer alan ''Derecelendirmeler Ve İncelemeler'' isimli kısmının tasarımı üstünde çalışmalarına başladı. Play Store üzerinde yer alan kategorilerde geçerli olacağı açıklanan bu yeni tasarımla ilgili olarak Google Material Theme kullanıldığı açıklandı.

Bu  gelen güncelleme ile beraber her bir  tane kategoriye özel özel renkler belirlenmiş oldu. Uygulamalarla birlikte oyunlara özel olarak koyu yeşil renk, filmlerle birlikte televizyona kırmızı renk, kitaplara özel olarak mavi renk ve müzikler içinde turuncu renk tercih edilmiş oldu. Bunun yanında, paylaşılmış olan kullanıcı yorumlarının düzenlemeleriyle ilgili geçmişini kolay bir şekilde görebilir, eğerki uygunsuz bir durumda olduğunu düşünmekteyseniz uygunsuz şeklinde de işaretleyebilirsiniz.

Eskisine bakıldığında çok daha köşesiz ve  daha karanlık bir tema sunmuş olan Google şirketi, incelemeler bölümünde yer alan yorumları faydalı olup olmayışına göre oylayabilmenize de bir olanak tanımakta. Buna ilave bir şekilde, incelemeyle alakalı yorumlarını en fazla söz edilen, en yeni veyahut en faydalı şeklinde filtreleme olanağı da ilave edilen unsurlar arasında yer almakta.

Bütün bu yeniliklerle birlikte çok daha fazlası ise şu anda Android işletim sistemli cihazlar üzerinde kullanılabilir biçimde Google Play Store'a ait olan 13.4.11 sürümü ile birlikte yayında.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.