Simani sonunda gol orucunu bozmuş oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sezon başında çok büyük umutlarla transfer etmiş olduğu Slimani, göstermeye başladığı performansından dolayı çok büyük  bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Simani sonunda gol orucunu bozmuş oldu


Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sezon başında çok büyük umutlarla transfer etmiş olduğu Slimani, göstermeye başladığı performansından dolayı çok büyük  bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Cezayir asıllı yıldızlarından olan Islam Slimani, uzun bir ara geçtikten sonra Zenit maçı esnasında atmış olduğu gol ile birlikte suskunluğuna adeta bir son vermiş oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sezon başında Leicester City isimli kulüpten büyük umutlarla birlikte transfer etmiş olduğu Islam Slimani, göstermiş olduğu performansla birlikte çok büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştu. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Cezayir asıllı golcülerinden Islam Slimani, UEFA Avrupa Liginin son 32 turu içerisinde Zenit St. Petersburg'a atmış olduğu golle beraber suskunluğuna bir son vermiş oldu.

En son 6 Aralık 2018 tarihi içerisinde oynanmış olan Ziraat Türkiye Kupası maçı esnasında Giresunspor Kulübüne karşı gol atmış durumdaki Islam Slimani, tam tamına 6 maç ara geçtikten sonra gol orucuna bir son verip Zenit St. Peterburg kulübünün filelerini de havalandırmış oldu.

Islam Slimani ise, en son olarak Zenit St. Peterburg kulübüne karşı atmış olduğu bu golle beraber Fenerbahçe Spor Kulübü forması altında yer alan 5. golünü de göstermiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.