Fiyatların daha da ineceği açıklamasını yaptı

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı içerisinde vatandaşlara hitap etmiş oldu.

Fiyatların daha da ineceği açıklamasını yaptı


Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı içerisinde vatandaşlara hitap etmiş oldu. Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan açıklamasında; ''Çadırlar  hemen kuruldu. Aniden fiyatlarda yarı yarıya inmiş oldu. Daha da fazla iniş gösterecek. Gıda içerisinde terör estirmekte olanlara gerekli dersi de verdik. Temizlik ürünlerinden tutunda, neler var ise marketlerde. Onların bir bölümünü de burada satmaya başlamış olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Partinin Genel Başkanı görevinde bulunan Recep  Tayyip Erdoğan; ''Türkiye üstünde yer alan hesaplar dün ne ise bugün de aynı durumdadır. Zira  Türk, tamamen aynı Türk'tür. Hasımları ise tamamen aynı hasımlardır.'' ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Erdoğan, partisi tarafından Kuzeykent Meydan içerisinde gerçekleştirilmiş olan  mitinge katılım sağlayarak burada vatandaşlara hitap etmiş oldu.

Dün İstanbul ili içerisinde yaşanmış olan helikopter kazası esnasında şehit olduğu açıklanan askerlere  rahmet dileyip konuşmasına başlamış olan Erdoğan, Kastamonu ilinin tarım ile birlikte hayvancılık, ormancılık,  sanayi ve denizin başkenti durumunda olduğunu ifade etti ve Pir Şaban-ı  Veli'ye ait olan ''Seher vaktinin yeliyiz'' ismine sahip şiiri okudu. Kastamonu ilinin tarihteki her dönemi içerisinde hak ile birlikte hakikatin, iyiliğin ve de hayırların yanı sıra yer almış olduğunu ifade eden Erdoğan, vatandaşlara da ''İnşallah 31 Mart  tarihinde gerçekleşecek seçimler esnasında Kastamonu bir defa daha aynı çizgi üzerinde saf tutacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.