Sözleşmesinin feshedildiği açıklandı

Beşiktaş Spor Kulübünden Hollanda ekiplerinden Williem II'ye kiralık bir şekilde yollanan Aras Özbiliz'in sözleşmesi feshedilmiş bir durumda...

Sözleşmesinin feshedildiği açıklandı


Beşiktaş Spor Kulübünden Hollanda ekiplerinden Williem II'ye kiralık bir şekilde yollanan Aras Özbiliz'in sözleşmesi feshedilmiş bir durumda... Williem tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde ''Görüşmenin yapılmasına Willem II ve Foryuna Sittard kulüpleri arasında gerçekleşen maçta Aras Özbiliz'in oyuna dahil olmayı reddetmesinden sonra karar verildi'' ifadelerine yer verildi.

Willem II spor kulübünün Fortuna Sittard kulübünü 3 - 2'lik skorla mağlup etmiş olduğu mücadeleye yedek  bir şekilde başlayan ve teknik direktör görevinde bulunan Adrie Koster'in oyuna alma konusundaki direktifini geri çevirdikten sonra kadro dışı bırakılmış olan Aras Özbiliz'le Hollanda ekibinin arasında yer alan kiralık sözleşmesinin feshedilmiş olduğu açıklaması yapıldı.

Alınmış olan kararı resmi internet sitesi üzerinden de resmi bir şekilde duyurmuş olan Willem II kulübü, Aras'a kariyeri içerisinde başarılar dileğinde bulundu. Ermeni asıllı futbolcu, bu gelişmenin sonrasında Beşiktaş Spor Kulübüne geri dönüş yapacak.

2018 ila 2019 sezonu süresince 17 tane resmi maçta forma giyme şansı yakalayan Aras Özbiliz 2 tane  gol atmış 2 tane ise asist yapmayı başarmıştı.

Willem II kulübünün resmi sitesi üzerinden paylaşılan açıklama ise şöyle;

Kulüp ile Ermeni asıllı oyuncu arasında gerçekleştirilmiş olan görüşmeden sonra Willem II kulübü ve Aras Özbiliz yollarını ayırmış oldu. Görüşmenin yapılmasına ise Willem II kulübüyle Foryuna Sittard kulübü arasında gerçekleşen maçta Aras Özbiliz'in oyuna girmeyi kabul etmemesinden sonra karar verildi.

Aras geçmiş olduğumuz yaz Beşiktaş Spor Kulübünden kiralanmıştı. Takım içerisinde 17 defa forma giymiş olan oyuncu 2 tane  gol kaydetmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.