Taraftarlar için müjde verdiler

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde taraftarın beklemekte olduğu haber gelmiş oldu. Galatasaray Spor Kulünü anlaşma sağlamış oldukları golcüyü bugün İstanbul iline getirmiş olacak.

Taraftarlar için müjde verdiler


Galatasaray Spor Kulübü içerisinde taraftarın beklemekte olduğu haber gelmiş oldu. Galatasaray Spor Kulünü anlaşma sağlamış oldukları golcüyü bugün İstanbul iline getirmiş olacak.

Gomis'in ayrılmış olmasının sonrasında 7 aylık süreç içerisinde takıma forvet katamamış olan Galatasaray Spor Kulübü'nde, Eren Derdiyok ise kadro dışı bırakılmış idi. En son Alan ile birlikte Pato transferlerini de gerçekleştirmeyi başaramayan Galatasaray Spor Kulübü ile alakalı, İngiltere'den şok etkisi yaratan bir iddia gelmiş oldu. Southampton kulübünde forma giymekte olan Charlie Austin'in kulübünden ayrılma konusunda karar almış olduğu ve Galatasaray Spor Kulübü'nün devrede bulunduğu ileri sürüldü. 

İngiliz basını içerisinde Telegraph'ın yapmış olduğu habere bakılırsa, Charlie Austin Ocak ayı içerisinde Southampton'dan ayrılma konusunda karar vermiş oldu. Aston Villa ve de Wolverhampton ile beraber deneyimli futbolcuyu istemekte olan kulüpler arasında Galatasaray Spor Kulübü'de yer alıyor.

Skorer tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Galatasaray Spor Kulübü, gelecek saatlerde Charlie Austin'in menajeri ile bir araya gelip bu futbolcunun transferi ile alakalı şartlarını konuşmuş olacak. Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün anlaşma sağlanmış olduğu bir golcüyü İstanbul iline getirme planı yapmakta olduğu da ifade edildi. Kulübe yakın durumdaki  kaynaklar  ise Southampton Kulübünün yollarını ayırmaya hazırlanmakta olan 29 yaşında bulunan İngiliz asıllı forvetlerden Charlie Austin adını doğrulamakta..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.