Transfer açıklaması menajeri tarafından yapıldı

Spor Toto Süper Lig içerisinde tarihindeki en kötü sezonunu geçirmiş olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları da hız kazamış oldu.

Transfer açıklaması menajeri tarafından yapıldı


Spor Toto Süper Lig içerisinde tarihindeki en kötü sezonunu geçirmiş olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde transfer çalışmaları da hız kazamış oldu.

Teknik direktör görevinde bulunan Ersun Yanal'ın transfer raporuna bakarak hareket etmeye başlayan Fenerbahçe Spor Kulübü, sezon başlarken yapmış olduğu hataları yinelemeyi istememekte. Sezon bittiğinde 12 tane futbolcusuyla sözleşmesi sona ereceğ iaçıklanan Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde gidecek oyuncuların alternatif oyuncuları da belirlenmeye başlamış durumda.

Hücum bölgesi içerisinde yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı önceliği forvet transferine vereceği düşünülen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ismi Vedat Muriç ile birlikte Max Kruse, Mario Balotelli ve de Ze Luis benzerindeki isimlerle anılmakta.

Öteki bölgelerle alakalı olarakta çalışmalarını hızlandırmış olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ismi  Alberth Elis ile birlikte Mirko Maric, Tomas Soucek, Joaozinho,   Nikola Kalinic, Trezeguet ve de Ndongala benzerindeki isimlerle anılmakta.

Bunun kapsamında çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe Spor Kulübü'yle alakalı sürpriz bir tane transfer iddiası da ortaya atılmış bir durumda. Sabah tarafından yapılmış habere bakılırsa, bu söz konusu iddiayı gündeme getirmiş olansa Malatyaspor Kulübünde kiralık bir şekilde forma giymeye devam eden Guilherme Costa'nın menajeri  görevinde bulunan Marcelo Robalinho olarak öne çıktı.

27 yaşında bulunan orta sahanın sezon sonunda bonservisinin yer aldığı Serie B ekiplerinden Benevento'ya dönecek olduğunu ifade eden Robalinho sonrasında ise; ''Fenerbahçe Spor Kulübü'ndeki yetkililer Guilherme'yle alakalı benimle temas kurdular. Yakın bir zaman içerisinde beni arayacaklarını ifade ettiler'' şeklindek konuşma yaptı 

Malatya ymnetimi tarafından, merkez orta saha şeklinde görev yapmakta bulunan Brezilya asıllı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayacak olduğu bilgisine ulaşılırken, Fenerbahçe Spor Kulübünün ise satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralık yöntemi ile transferi bitirmeyi istediği ifade edilmiş oldu.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.