Twitter platformundan canlı yayın için yeni özellikler

Twitter platformu için yeni bir özellik daha yolda.

Twitter platformundan canlı yayın için yeni özellikler


Twitter platformu için yeni bir özellik daha yolda. Sosyal medya uzmanı olarak tanınan Matt Navarra tarafından yapılmış olan yapılan açıklamalarla beraber, Twitter platformu üzerinde  yer alan, canlı yayın özelliğiyle alakalı yeni bir çalışma üstünde bulunulduğu da ortaya çıkmış oldu. Navarra tarafından Twitter üstünden yapılmış olan açıklamaya bakılır ise, Twitter platformunun canlı yayınla alakalı özelliğine bundan böyle misafir kullanıcılar da  sesli bir şekilde katılabiliyor olacaklar. Yayının sahibi istediğinde misafir durumdaki kullanıcıyı yayını içerisinden çıkartabilecek.

Bilinmekte olduğu gibi Twitter platformunun kullanıcıları, Scope adına sahip bir uygulama aracılığıyla canlı yayın gerçekleştirebiliyorlar, takipçilerine  ise bu yöntemi kullanıp kolay bir şekilde ulaşabilmekteydi. Getirilecek durumdaki daha yeni özellikle beraber canlı yayın gerçekleştiren bir tane kullanıcı, 3 değişik misafiri de yayınına ilave edebilecek ve ortak bir şekilde yayın yapabiliyor olacaklar. 


Aslına bakılır ise bu özelliğe Instagram uygulaması içerisinden alışığız desek yanlış olmaz. bilinmekte olduğu gibi Instagram platformunun kullanıcıları canlı yayınları için kullanıcılar alabilmekteler ve beraber ortak yayın gerçekleştirebiliyorlar. Twitter platformu her ne kadar canlı yayınla alakalı istatistiklerini kamuoyuyla hiç bir şekilde paylaşmıyor olsa bile, getirileceği açıklanan bu yenilikle beraber canlı yayınla alakalı  özelliğinin çok daha yaygın bir biçimde kullanılmasını da amaçlamış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.