Transfer konusunda çizgisini çekmiş oldu

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde son dönemlerde form grafiğini arttırmış olan Younes Belhanda'nın transferi yeniden gündeme gelmiş durumda. Suudi Arabistan içerisinden bir tane takımın Fas asıllı oyuncu için 11 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödemek için hazır durumda bulunduğu ileri sürüldü.

Transfer konusunda çizgisini çekmiş oldu


Galatasaray Spor Kulübü içerisinde son dönemlerde form grafiğini arttırmış olan Younes Belhanda'nın transferi yeniden gündeme gelmiş durumda. Suudi Arabistan içerisinden bir tane takımın Fas asıllı oyuncu için 11 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödemek için hazır durumda bulunduğu ileri sürüldü. Diğer taraftan senelik 6 milyon Euro ücret isteyen Belhanda'yı alma konusunda isteği bulunan takımın kasasından bir sene içerisinde 17 milyon Euro tutarında para çıkartacağı da ifade edilmekte.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde 3.350 milyon Euro tutarında garanti ücreti almış olan Fas asıllı yıldızlardan Younes Belhanda, Arabistan içerisinden 6 milyon Euro tutarında bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye almış olacak. Ara transfer dönemi içerisinde Al-İttihad Kulübünden bir teklif almış olan Younes Belhanda'yı hocası görevindeki Fatih Terim ise ''Sana 2. yarı için ihtiyacım var. Gitmeni istememekteyim''' ifadeleriyle kalması konusunda ikna etmişti.

Terim'le yapmış olduğu görüşmeden sonra öz güvenini kazanmış olan Belhanda'yı mutlu etmiş bir başka gelişme ise Rodrigues'i tereddütsüz bir şekilde Suudi Arabistan'a gönderen Galatasaray Spor Kulübü yönetimin, benzeyen teklife (9 milyon Euro) karşın kendisini  hiç bir şekilde satmaması olmuştu.

Sabah tarafından yapılmış olan habere bakılırsa, yıldız oyuncuyla alakalı olarak Suudi Arabistan'dan bir tane  takım, sezon sonunda 11 milyon Euro tutarında bir bonservis vermek için hazır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.