Ulefone Power 3L moeli resmi olarak tanıtıldı

Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Ulefone şirketi, Power 3 isimli modelinin bütçe dostu olarak öne çıkan bir versiyonu halindeki Ulefone Power 3L isimli modelinin tanıtımını yaptı.

Ulefone Power 3L moeli resmi olarak tanıtıldı


Çin asıllı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Ulefone şirketi, Power 3 isimli modelinin bütçe dostu olarak öne çıkan bir versiyonu halindeki Ulefone Power 3L isimli modelinin tanıtımını yaptı. Çok mütevazı özellikleriyle birlikte herkesin dikkat çekmiş olan Power 3L, isminden de anlaşılacak olduğu gibi devasa bataryasıyla birlikte dikkat çekmekte.

Ulefone Power 3L modeli içerisinde tam tamına 6.350 mAh gücündeki kapasitesine sahip bir batarya bulunmakta. Bu bahsi geçen batarya, cihazın standart kullanım esnasında 2 ila 3 gün kadar kullanım zamanı sunması anlamına gelmekte. Ekranın ayrıca  HD+ çözünürlüğü barındırmakta olması, şarj zamanını uzatmış olan en önemli  etkenlerden bir tanesi.

Cihaza MediaTek şirketine ait olan MT6739 işlemcisi güç verirken 2 GB'lik bir RAM ve 16 GB'lik bir depolaması yer almakta.
6 inç  büyüklüğüne sahip HD+ ekrana 13 MP ve 5 MP özelliklerine sahip 2 arka kamerayla birlikte 5 MP özelliğine sahip ön kamera eşlik etmekte. Android 8.1 Oreo isimli işletim sistemiyle kutusundan çıkacak cihazın bataryası ise tam tamına 6.350 mAh gücünde olacak.

Seviyesine bakıldığında fazlasıyla şık bir tasarıma sahip olarak geldiğini de söyleyebileceğimiz  bu Ulefone Power 3L isimli model sadece 100 dolar yani 538 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketine de sahip. Fakat bu fiyat etiketine ülkemiz içerisindeki akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergilerde dahil durumda değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.