Transfer konusunda savaşıyorlar

Süper Lig'in ilk yarısı içerisinde umduğunu bulamamış olan Türk futbolunun 2 tane ezeli rakip takımları arasından Fenerbahçe Spor Kulübü ile Beşiktaş Spor Kulübü, 2 tane futbolcunun transferi hususunda karşı karşıya gelmiş bir durumda.

Transfer konusunda savaşıyorlar


Süper Lig'in ilk yarısı içerisinde umduğunu bulamamış olan Türk futbolunun 2 tane ezeli rakip takımları arasından Fenerbahçe Spor Kulübü ile Beşiktaş Spor Kulübü, 2 tane futbolcunun transferi hususunda karşı karşıya gelmiş bir durumda.

Everton Kulübü, kadroya girme konusunda zorlanmakta olan Cenk Tosun'u 22.5 milyon Euro tutarındaki bonservis bedelinin karşılığında satışa çıkarttı. Önceki gün içerisindeyse Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimi, İngiliz ekibinin yöneticileri ile görüşme yaparak Cenk Tosun'u kiralamayı talep ettiğini belirtti. Beşiktaş Spor Kulübü de daha öncesinde gündemine almış olduğu eski golcüsüyle alakalı yeni bir hamle daha gerçekleştirdi.

Beşiktaş Spor Kulübü, Everton Kulübünün çok yüksek bir ücret istemesi üstüne Cenk Tosun'u kiralamayı istediğini Ada temsilcisinin yönetimine açıkladı. Hangi takımın  ise Cenk Tosun'u kiralayabilecek olduğu meraklı bir şekilde beklenmekte.
Fenerbahçe Spor Kulübü ile Beşiktaş Spor Kulübünün yolları Cenk Tosun'un hemen sonrasında bu defa farklı bir ismin transferi konusunda da kesişmiş oldu.

Beşiktaş Spor Kulübü, Babel'in alternatifi şeklinde düşünmekte olduğu ve Schalke 04 Kulübü'nde gözden çıkartılan Konoplyanka'yla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Almanyalı ekibinin disiplinsiz durumdaki tavırlarından dolayı 29 yaşında bulunan Ukrayna asıllı oyuncuyu gözden çıkartması üstüne sol kanada takviye yapmayı isteyen Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimi de bu konuda devreye girmiş oldu.

Schalke 04 Kulübü, yıldız durumdaki oyuncuyu bonservisi ile birlikte satmayı isterken, Fenerbahçe Spor Kulübü ve  Beşiktaş Spor Kulübünün yönetimi kiralık bir şekilde teklifte bulundu. Almanya'nın basını, Schalke Kulübünün Konoplyanka'ya farklı bir talip çıkmaması durumunda 2 tane Türk takımından bir tanesine verecek olduğunu yazdı.

Schalke Kulübü, Konoplyanka için 2.5 milyon Euro tutarında bir bonservis isterken Fenerbahçe Spor Kulübünün transferde bir adım daha önde bulunduğu da ifade edilmiş oldu. 29 yaşında bulunan sol kanat oyuncusu bu sezon başlarında yaşamış olduğu kasık kas yırtılmasından dolayı 1 aya yakın bir zaman boyunca sahalardan uzak kalmış idi. Bu sezonda Schalke Kulübü içerisinde 14 tane maçta görev yapmış olan Yevhen Konoplyanka gol atmayı başaramazken yalnızca 1  tane asist yapabilmeyi başardı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.