UEFA'dan Galatasaray'a büyük bir şok

Galatasaray Spor Kulübü'nün Standard Liege kulübünden kiralık bir şekilde kadrosuna katmış olduğu Christian Luyindama'nın başı şu zamanlar biraz derde girmiş durumda.

UEFA'dan Galatasaray'a büyük bir şok


Galatasaray Spor Kulübü'nün Standard Liege kulübünden kiralık bir şekilde kadrosuna katmış olduğu Christian Luyindama'nın başı şu zamanlar biraz derde girmiş durumda.

Galatasaray Spor Kulübü içerisinde gündem yeni transferler edilen Luyindama olmuş durumda. Galatasaray Spor Kulübü'nü sıkıntıya sokmuş olan bu gelişmenin ayrıntılarıyla birlikte UEFA'nın kararı ise şu şekilde;

Yıldız durumdaki futbolcunun, eski takımına veda etmek amacıyla gitmiş olduğu Anderlecht maçı esnasında rakip takımın taraftarlarına küfürlü bir şekilde tezahürat gerçekleştirmişti. 25 yaşında bulunan Kongo asıllı stoper, eski takımına veda etmek amacıyla gitmiş olduğu Anderlecht maçı esnasında rakip takımın taraftarlarına küfür etmişti. Belçika'nın basını da konu ile alakalı bir şekilde Galatasaray Spor Kulübünü endişelendirmekte olan bir haber paylaştı.

Ülke içerisinde yayın yapmayı sürdüren RTL isimli televizyonunun internet sitesi üzerinde bulunan habere bakılırsa Belçika asıllı savunmacının para cezasıyla birlikte maçlardan men alabilecek olduğu ifade edilirken dikkat çekmiş olan bir detaya da yer verilmiş oldu. Site ise ayrıca, UEFA'nın konu ile alakalı yönetmelikleri gereğince Luyindama'nın olası bir şekilde  men cezası almış olması halinde bu yaptırımın Galatasaray Spor Kulübü içerisinde yer almakta olduğu dönem için geçerli olabileceğine de işaret etmiş oldu. Diğer taraftan Liege polisleri ise, konuyla alakalı bir şekilde geçmiş olduğumuz günlerde özel bir soruşturmayı da  başlatmıştı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.