Twitter platformunun kar oranları artmakta

Twitter platformu; kullanıcı sayısını azaltmış bir durumdayken, kar oranlarını çok daha fazla arttırabilmeyi başarmış oldu.

Twitter platformunun kar oranları artmakta


Twitter platformu; kullanıcı sayısını azaltmış bir durumdayken, kar oranlarını çok daha fazla arttırabilmeyi başarmış oldu.
Özellikle de son dönemler içerisinde; satışları azalmış bir durumdayken kar oranları artmakta bulunan pek çok şirket yer alıyor. Bunların arasına en son ise Twitter platformu da resmi bir şekilde katılmış oldu ve firma artık, genel politikasını bu şekilde kullanmakta olacak.

2018 senesi içerisinde tam tamına 255 milyon dolar tutarında bir kar elde etmeyi başaran firma, yeni geliştirilmiş olan yöntemin başarılı durumda bulunduğunu gördü. Üstelik Twitter platformunun aylık aktif kullanıcılarının sayısı, 321 milyona düşmüş olmasına karşın bu başarının gelmiş olması, firmanın daha doğru politikalar izlemekte olduğunu da açık bir şekilde göstermiş oldu.

Araştırma firmalarından biri olan eMarketer içerisinde görevli durumdaki Jasmine Enberg, konu ile alakalı bir şekilde çok önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Özellikle de firmanın, kullanıcı sayısını hiç bir şekilde arttırmadan gelirlerini arttırabilmesinin bir yolunu bulmuş olduğuna da açık bir şekilde değinmiş oldu. Görünene bakılır ise Twitter platformu; Facebook ile birlikte Instagram benzerindeki daha fazla kazanabilecek olduğu politikalara da  sahip durumda bulunacak. Görünene bakılır ise Twitter platformu ilerleyen günlerde bu yöntemi daha da geliştirmiş bir durumda olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.