Volkan Şen ile alakalı sürpriz bir transfer gelişmesi

Spor Lig içerisinde Bursaspor Kulübü ile birlikte Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Konyaspor kulübü forması giymiş olan Volkan Şen ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşanmış durumda.

Volkan Şen ile alakalı sürpriz bir transfer gelişmesi


Spor Lig içerisinde Bursaspor Kulübü ile birlikte Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Konyaspor kulübü forması giymiş olan Volkan Şen ile alakalı sürpriz bir gelişme yaşanmış durumda. Geçmiş olduğumuz sezon içerisinde hiç bir takımda oynamamış olan ve de çalışmalarını tek başına devam ettiren Volkan, tamamen sürpriz olacak bir transfere de imzasını atacak olabilir.

En son Atiker Konyaspor Kulübünde forma giymiş olan Volkan Şen herkes için sürpriz bir gelişme ile beraber tekrardan gündem olmuş durumda. Fenerbahçe Spor Kulübü içerisinde göstermiş olduğu performans ile  Milli Takım'ın da değişmezi haline gelen Volkan, daha sonrasında ise eski kulüplerinden Trabzonspor kulübüne transfer olmuş idi. Trabzonspor Kulübü içerisinde istenmekte olan performansı göstermeyi başaramayan Volkan daha sonrasında ise Atiker Konyaspor Kulübüne bedelsiz bir şekilde transfer olmuş idi.

Konyaspor Kulübü içerisinde 10  tane maçta forma giymekte olan futbolcu takımı için 1 tane gol  ve 2 tane asistlik performans yaparak bir katkı sağlamıştı. Konyaspor Kulübünden de ayrılıktan sonrasında hiç bir şekilde kulüp bulamamış olan Volkan, geçmiş olduğumuz sezon hiçbir takım içinde oynamadı. Bursaspor Kulübünün şampiyon kadrosu içerisinde yer alan Volkan Şen'in, Mesut Mestan yönetimiyle görüşmek amacıyla Bursa iline gelmiş olduğu ileri sürüldü. Volkan Şen'in kongre gerçekleştikten sonra Bursaspor Kulübü ile sözleşme imzalayacak olduğu da iddia edildi.

Deneyimli futbolculardan biri olan Şen'in tekrardan Bursaspor Kulübüne gelmeye sıcak bakmış olduğu da ifade ediliyor. Bursaspor kulübünün taraftarları ise Volkan Şen'in Instagram hesabı üzerinde yapmış olduğu son paylaşıma timsah emojisi koyarak, Bursaspor kulübüne geri dön şeklinde bir çağrıda bulundu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.