Yönetime sürpriz bir öneride bulundu

Beşiktaş Spor Kulübü 2. yarıdaki oynamış olduğu 4 maç içerisinde göstermiş olduğu performans ile son 2  tane şampiyonluğunu anımsattı.

Yönetime sürpriz bir öneride bulundu


Beşiktaş Spor Kulübü 2. yarıdaki oynamış olduğu 4 maç içerisinde göstermiş olduğu performans ile son 2  tane şampiyonluğunu anımsattı. 2. devredeki maç başına 3 tane gol ortalaması yakalamış olan Kartal çok iyi sinyaller vermiş oldu. Ligdeki ilk yarı içerisinde tamamen istikrarsız bir performans sergilemiş olan Kartal 2. devrenin başlaması ile beraber çok daha farklı bir kimliğe bürünmüş oldu. Kadrosu içerisine Burak Yılmaz ile birlikte Mirin ve  de Kagawa gibi 3 tane önemli futbolcuyu katmayı başaran Beşiktaş Spor Kulübü 2. yarı esnasında almış oldukları başarılı sonuçlar ile beraber zirve yarışında sonuna kadar var olmuş bulunduklarını da gösterdi.

Beşiktaş Spor Kulübünün golcüleri arasında yer alan Burak Yılmaz'dan yöneticilere tamamen sürpriz  olan bir öneri gelmiş oldu...

Beşiktaş Spor Kulübü içerisinde geçmiş olduğumuz cuma gününde takıma tam tamına 4.2 milyon Euro tutarında çok büyük bir ödeme gerçekleştirildi. 1 milyon Euro tutarındaki bir ödemenin ise bu hafta içerisinde hesaplarda yer alacağı resmi bir şekilde açıklanmış oldu.

Ara transfer dönemi içerisinde takıma katılmış olan Burak Yılmaz'ın yöneticilere de; ''Gerekir ise benim paramı da ödemeyin ve takıma verin. Bana daha sonrasında bir ödeme yaparsınız'' şeklinde konuşmuş olduğu ifade edildi.

Fakat Beşiktaş Spor Kulübü'nün yönetimi bütün oyunculara gerçekleşmiş olduğu gibi Burak'a da 300.000 Euro tutarında bulunan ücretini yatırmış oldu. Bu esnada bazı oyuncuların yatırılmış olan rakamı beğenmeyerek ''Niçin paramızın tamamının ödemesini yapmadınız'' şekline bir sitemde bulundukları ifade edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.