Need For Speed bu senenin sonlarına doğru yeni oyununu duyurmuş olacak

Yarışla ilgili oyunlar söz konusu olduğu zaman Need for Speed serisinin çok daha farklı bir yeri olduğunu söylesek yanlış olmaz.

Need For Speed bu senenin sonlarına doğru yeni oyununu duyurmuş olacak


Yarışla ilgili oyunlar söz konusu olduğu zaman Need for Speed serisinin çok daha farklı bir yeri olduğunu söylesek yanlış olmaz. 1994 senesi içerisinde piyasaya çıkartılan Road & Track Presents: The Need for Speed isimli oyunla başlamış olan serinin en son oyunu, 2017 senesinde  oyuncuların beğenisine sunulmuş olan Need for Speed Payback isimli yapım olmuştu.

Electronic Arts şirketinin baş operasyon ile birlikte finans sorumlusu görevinde bulunan Blake Jorgenson tarafından gerçekleştirilen açıklamaya bakılır ise 2019 senesinin sonuna kadar  çok daha yeni bir Need For Speed ile birlikte Plants VS Zombies oyunu görmüş olacağız. Özellikle de yeni Need For Speed oyunuyla alakalı olarak yarış oyunu severlerin beklentilerinin fazlasıyla yüksek bir seviyede olduğunu da söylemekte yarar var.

Oyuncuların Electronic Arts şirketinden asıl beklentisi ise seride yer alan belki de en sevilmiş oyunları arasında yer alan Need for Speed ​​Underground’ın devam ettirilecek olması yönünde. Fakat dürüst bir durumda olmak gerekir ise EA, çalışmalarını daha yeni bir Need For Speed ​​Underground oyunu üstünde değil, komple yenilenmiş bir yarış oyunu üstünde yoğunlaştırmış durumda.

Bu sene içerisinde yayınlanması planlanmakta olan Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyunla alakalı olarakta bilgiler paylaşmış bulunan Jorgenson, yakın bir zamanda oyuncularla oyunla ilgili bir şekilde çok daha fazla içerik paylaşacak olduklarını ifade ederken, oyunun çok daha harika bir RPG deneyimini sunacak olduğunu ve oyuncuların bir Jedi şeklinde keyif alacak olduklarını açıkça vurguladı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.