Zenit'in rahat kazanacağını iddia etti

Fenerbahçe - Zenit maçından hemen önce öncesi Rusya içerisinde çok önemli bir yorum gelmiş oldu.

Zenit'in rahat kazanacağını iddia etti


Fenerbahçe - Zenit maçından hemen önce öncesi Rusya içerisinde çok önemli bir yorum gelmiş oldu.

UEFA Avrupa Liginin son 32 turdaki rövanş maçı esnasında Fenerbahçe Spor Kulübü, Zenit'le karşılaşmış olacak. Bu çok önemli durumdaki karşılaşmadan önce Rus basınına konuşma gerçekleştiren Spartak Moskova Kulübünün eski futbolcularından biri olan Valeri Shmarov, Fenerbahçe Spor Kulübünün aslında çok iyi bir takım olmadığını ifade etti.

Valery Reinhold ayrıca, maç değerlendirmesi esnasında; 'Fenerbahçe Spor Kulübünün son maçlarını  büyük bir dikkatle izledim, özel  herhangi bir şey  ise görmedim. Satılık durumdaki oyunculardan kurulmuş bir takım. Türkiye Ligi içerisinde 15. sırada olduklarından dolayı söylemiyorum ancak bana kalırsa Zenit, Fenerbahçe Spor Kulübünü çok rahat bir şekilde yener. İstanbul ili içerisinde Mak, penaltıyı atmış olsa her şey  tamamen bitmiş olacaktı.''' ifadeleri ile konuşmasını sürdürdü.

Öte yandan Rusya'nın Milli Takım Teknik Direktörü görevinde bulunan Stanislav Çerçesov'da, Medipol Başakşehir Kulübünün devre arası olduğunda renklerine bağlamış olduğu Fedor Kudryashov'un çok iyi bir tercih olduğunu ifade ederek, ''Birazda olsa zamana ihtiyacı bulunuyor. Karakterli durumdaki bir oyuncu, Başakşehir Kulübünde çok başarılı olacaktır ifadelerine yer verdi''. Çerçesov birde, Fenerbahçe Spor Kulübünün Zenit karşında almış olduğu 1 - 0'lık  skora sahip galibiyeti ise; ''Çokta büyük  bir avantaj sağlayabilecek bir sonuç değil'' şeklinde yorumladı.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.