Razer şirketinden işler kötüye gitmeye başladı

Razer şirketinin oyun telefonu dünyası içerisindeki ilerleyişi azda olsa sekteye uğramış durumda.

Razer şirketinden işler kötüye gitmeye başladı


Razer şirketinin oyun telefonu dünyası içerisindeki ilerleyişi azda olsa sekteye uğramış durumda. Oyun telefonlarının çok fazla popüler bir durumda bulunduğu şu son dönemler içinde, Razer şirketinin çıkarttığı oyun telefonu fazlasıyla büyük bir yankı uyandırmayı başarmıştı. Lakin teknoloji dünyasının ileri gelen akıllı telefon üretici firmalarının amiral gemisi modelleri Razer Phone isimli telefonla çok ciddi bir rekabete girmiş durumda.

Görünene bakılırsa Razer şirketi, Razer Phone isimli telefonun önceki sürümleri içerisinden bekleneni hiç bir şekilde alamadı. Droid-Life tarafından yapılmış olan habere bakılırsa Razer şirketi, yeni Razer Phone modelinin duyurmanın yerine mobil cihazla birlikte donanım alanında yer alan mühendislerinin büyük bir kısmını işten çıkartma kararı aldı.

Bir başka iddiaya bakılırsa, mobil cihazla birlikte donanım kısmında yer alan mühendisler farklı bölümlere dağıtılmış olacak. Aslında yine Razer şirketinin resmi açıklamasına bakılır ise 30 kişiden oluşan bir personel grubu işten çıkartılmış bir halde. Razer şirketinin resmi açıklaması ise aşağıdaki gibi;

''Organizasyonumuzu tekrardan düzenleyebilmek ve büyümeyi  daha da güçlendirmek amacıyla bir takım değişiklikler gerçekleştirildi. Kaynaklarımızı ise ana projelerimizle birlikte verimliliğe yöneltmiş olacağız. Bu bahsi geçen düzenlemenin bir parçası şeklinde birkaç tane projeden vazgeçmek mecburiyetinde kaldık ve maalesefki 30 tane  çalışanımızı işten çıkartma kararı aldık. İptal edilmiş olan projelerde görevli personellerimiz, ana projemiz içerisinde görev almak amacıyla dağıtılacaklar.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.