10. Sezonun başlayacağı tarih kesinlik kazandı

Fortnite isimli yapımın 9. sezonla alakalı kapanış gerçekleştirmek üzere. Oyuncular en son alacakları ödüllerini kazanabilmek amacıyla bir gayret göstermekteyken, oyunun 10. sezonu ile alakalı çok daha yeni bilgiler gelmeye başlamış durumda.

10. Sezonun başlayacağı tarih kesinlik kazandı


Fortnite isimli yapımın 9. sezonla alakalı kapanış gerçekleştirmek üzere. Oyuncular en son alacakları ödüllerini kazanabilmek amacıyla bir gayret göstermekteyken, oyunun 10. sezonu ile alakalı çok daha yeni bilgiler gelmeye başlamış durumda. 1 Ağustos 2019 tarihi içerisinde çıkacağı açıklanan Fortnite 10. sezon karşımıza gelene kadar, oyuna ait 9. sezonu toplam olarak 12 hafta süresince de oynanılabilir durumda bulunacak. Normal açıdan daha kısa durumda bulunan bu zaman, Fortnite Dünya Kupası'nın ayın son günlerine kadar sürecek olmasından kaynaklanmakta. Sezon güncellemeleriyle alakalı oynanış ya da haritayı değiştirmiş olduğundan dolayı aktif bir turnuva bulunmaktayken güncelleme gerçekleştirmek çokta mantıklı durumda değil.

9. sezonun bitmiş olmasıyla beraber 1 Ağustos tarihinin ilk saatleri içerisinde başlayacağı açıklanan 10. sezon, çok daha yeni skinlerin yanı sıra Battle Pass ile beraber gelmiş olacak. Daha halen bu skinlerin  tam olarak nasıl olacakları ya da Battle Pass'in detaylarıyla alakalı bir tane bilgi yer almamakta.

Fortnite isimli oyunun 10. sezonu karşımıza çıkana kadar oyuncular da, 9. sezonla alakalı meydan okumalarını bitirebilir ve ödüllerini alma gayreti gösterebilirler. 9. sezonun 10. hafta içerisinde yeralan challenge'ları şu anda  aktif bir vaziyette.


Battle Royale oyunlarının arasında bedava bir durumda olması ve devamlı olarak güncelleme yapılan etkinlikleri ile en fazla oyuncu sayısına ulaşmayı başaran Fortnite isimli yapım, söz konusu bu etkinlikleri güncellemeyi sürdürecek gibi gözükmekte. 10. sezonla beraber oyuna tam olarak neler ilave edileceği tam bir şekilde bilinmiyor olsa bile 1 Ağustos'a  kadar çok daha yeni detayları da öğrenip sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.