Youtube Premium için yeni bir tane daha özellik

YouTube platformunun paralı abonelik servisi olarak duyurduğu YouTube Premium, kullanıcılar için güzel bir takım özellikler sunmakta; bunlar arasından bir tanesi de videoları indirme yapan özellik.

Youtube Premium için yeni bir tane daha özellik


YouTube platformunun paralı abonelik servisi olarak duyurduğu YouTube Premium, kullanıcılar için güzel bir takım özellikler sunmakta; bunlar arasından bir tanesi de videoları indirme yapan özellik. YouTube Premium için abone olan kullanıcılar, istemekte oldukları herhangi bir  tane videoyu daha sonraki bir zamanda çevrimdışı olduğunda izleyebilmeleri amacıyla kayıt altına alabilme özelliğine sahip olmaktalar fakat YouTube platformu, sadece bu özellikle de yetinmiş değil ve video kaydetme hususunda yeni bir adım daha atmış halde. 

Bundan böyle Premium servisi için abone olmuş kullanıcıların talep ettikleri kanallara yüklemesi yapılan en son videolar otomatik bir şekilde cihazlara indiriliyor olacak. Eğer kanallardan bir tanesinin videolarını izlemeyi çok daha fazla sevmekteyseniz ve hiçbir  tane yeniliği kaçırmama konusuna da isteğiniz varsa, Wi-Fi bulunmayan alanlar içerisinde ya da internetin çekmemiş olduğu ortamlar içinde bile o kanala ait içerikleri izlemek konusunda isteğiniz varsa, YouTube Premium isimli servis bundan böyle bunu yapabilmeniz için imkan sağlıyor.  

Kullanıcılar  ise manuel bir şekilde tam olarak hangi başlıklar ya da  hangi kanallara ait içeriklerin indirilmesini istemekte olduklarını da seçebiliyor olacaklar. Sizler kanal içerisinde yeni çıkmış olan içeriği halen görmemiş olsanız bile, YouTube platformu size özel olarak yeni çıkmış içerikleri indirebiliyor olacak ve internete erişiminiz bulunmadığı zamanda sevdiğiniz kanallar içerisindeki hiçbir  tane yeniliği kaçırmamanızı sağlamış olacak.  Bu söz konusu yeni özellik, YouTube Premium isimli servisin kullanıcılarına yavaş bir biçimde dağılmakta. YouTube platformunun Premium isimli hizmeti şu anda ülkemiz içerisinde maalesef kullanılamamakta. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.