10 TL'lik oyun kısa bir zaman için bedava oldu

Bulmacaları çözüp ilerleme sağayacak olduğunuz bir oyun olarak öne çıkan Gateways, Indiegala üzerinde tamamen bedava bir hale geldi.

10 TL'lik oyun kısa bir zaman için bedava oldu


Bulmacaları çözüp ilerleme sağayacak olduğunuz bir oyun olarak öne çıkan Gateways, Indiegala üzerinde tamamen bedava bir hale geldi. Oyuna bedava bir şekilde sahip olmanız amacıyla yapmanız gerekli olanları ise bu haberimizde görebilirsiniz.

Oyun alışveriş platformları arasında özel bir yer edinen Indiegala platformu, bir defa daha bedava bir oyunla karşınıza çıkmış bir durumda. 2012 senesi içerisinde piyasaya çıkartılmış olan ve fazla  yüksek  bir sistem gereksinimleri gerektirmemekte bulunan Gateways adlı bu bir oyun, Indiegala üzerinde kısa bir zaman için tamamen bedava oldu. Steam platformu üzerindeki fiyatı 10 Türk Lirası olarak öne çıkan ve almış olduğu yorumlar ile birlikte ''Çok Olumlu'' şeklinde bir statü kazanmayı başaran Gateways isimli yapıma fazlası ile kolay bir biçimde tamamen bedava sahip olabiliyorsunuz.

Eğer isterseniz ilk önce bu oyunun konusuna şöyle bir göz atalım. 2 boyutlu  özelliğe sahip bir oyun olarak karşımıza çıkan Gateways, tamamen retro bir tasarım ezgisi e taşımakta. Karakterinizin sahip bulunduğu özel silahları kullanıp önünüze gelen engelleri aşabilmeniz ve bu şekilde de bulmacaları çözmeniz gerekli. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.