Kızkumu için akın başlamış bir durumda

Marmaris ilçesi içerisinde yerli ve de yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başaran deniz üstünde yürünmekte gibi bir his veren  Kızkumu'na akın başlamış bir durumda.

Kızkumu için akın başlamış bir durumda


Marmaris ilçesi içerisinde yerli ve de yabancı turistlerin ilgisini çekmeyi başaran deniz üstünde yürünmekte gibi bir his veren  Kızkumu'na akın başlamış bir durumda. İlçeye sadece 35 kilometre mesafede yer alan turistik Orhaniye Mahallesi içerisinde yer alan efsanevi hale gelen Kızkumu Plajı, hafta içinde günlük olarak 1.000 kişi, hafta sonunda ise yine yaklaşık olarak 2.000 kişinin ziyaret etmiş olduğu yerlerin ilk sırasında bulunuyor.

Koy üzerinde deniz içinde yer alan ve  tamamen doğal oluşumlar ile meydana gelmiş bulunan 500 metrelik bir uzunluğa sahip, 3,5 metrelik genişliği bulunan bu kumlu yol, ziyaretçilere suyun üstünde yürümekte gibi bir hissi vermekte. Mayıs ayının ortalarından itibaren acenteler de, bu bölge için farklı turlar düzenlemeye başlamış bir durumda. Cip safari ile birlikte günübirlik bir şekilde gezi turlarıyla gelmiş olanlar, deniz üstünde yürüyüp, o yürüdükleri anları da cep telefonlarıyla kaydederek anı adeta ölümsüzleştirmiş oluyor. Turistler, deniz üstünde gerçekleştirmiş oldukları bu keyifli yürüyüşün hemen sonrasında çevrede yer alan kafeteryalarda da dinlenmekteler.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.